Viktor Miletić otkrio detalje iz kuće Žike Jakšića VIDEO

ipiccy image 78

Ova nedelja donela je zanimljiv duel na Grandovoj sceni kada su se u suočili talentovana Sabina Kasumović i Viktor Miletić , a onda zajedničkim snagama oduševile žiri i publiku.

Sabina Kasumović dolazi iz Tuzle i ima 49 godina. Od malih nogu uživa u muzici i sceni, a još kao devojčica učestvovala je na brojnim festivalima. Danas je srećna žena i majka dve ćerke, a kako je otkrila, nedavno je napustila posao medicinske sestre koji je radila godinama.

0A0A9170

Kada je izašla na scenu vedra i nasmejana, Sabina je gledaocima priredila nezaboravno veče uz numeru Nade Topčagić „Požuri ljubavi“, a žiri maksimalno oduševila.

Prvi je prokomentarisao Mare koji je priznao da ga je u jednom momentu Sabinin glas podsetio upravo na muzičku zvezdu Nadu Topčagić.

-Odlično, zaista. Čak me je i boja podsetila na Nadu Topčagić, neverovatno– rekao je premijer, a onda je dodala Sanja Simić:

-Energija je fenomenalna. Ja sam očarana kako je iznešena pesma, tako da, sve pohvale zaista.

0A0A9046 1

Boban Rajović ustao je u jednom momentu sa svoje stolice i igrao, te je tim potezom pokazao koliko mu se dopalo Sabinino izvođenje.

-Ja sam pokazao svojim ponašanjem, tako što sam ustao sa stolice. Energija i pevanje top, po mom mišljenju je sve odlično – istakao je Boban.

0A0A9161

Nakon toga, na scenu je izašao talentovani Viktor Miletić koji je ove nedelje odabrao numeru legendarnog Džeja Ramadanovskog „Upalite za mnom sveće“ i pružio publici i žiriju potpuno uživanje.

Viktor Miletić ima 55 godina i dolazi iz Beograda. Godinama se prosefionalno bavio fudbalom, a sada brani za tim veterana u klubu Crvena Zvezda. Osim sporta, njegova najveća ljubav je pevanje, njegovi prijatelji i oni koji su imali prilike da ga čuju za njega kažu da ima čudnu boju glasa. Pored toga, oni koji ga poznaju kažu da ima neverovatnu energiju i da prosto zrači svojom harizmom gde god da se pojavi.

Prvi je njegov nastup prokomentarisao Boban Rajović koji je vidno oduševljen Viktorovim nastupom, te mu je javno čestitao.

-Ako sam dovoljno kompetentan, u ovom izvođenju najviše čujem Arsena i Samardžića i te krajeve koje kratiš, mislim da si sjajno izveo pesmu u svom nekom stilu. Svi znamo kako je Džej to pevao, čim si rekao Džej, ja sam se istopio. Svaka ti čast i svaka čast na stajlingu, nadam se da ćemo se družiti – istakao je Boban, a Sanja je dodala:

-Zaista lepo. Svidelo mi se baš što je on napomenuo, kada čujete jedan način izvedbe na nekog što ste već navikli, a opet vam je podjednako lepo na svoj način, eto to ste postigli večeras.

IMG 5296

Posebno oduševljenje pokazao je Saša Milošević Mare koji ga je pohvalio, a zatim upitao gde može da dođe i sluša Viktora uživo.

-Ti si otpevao urbano, na svoj fazon potpuno, da ne ponavljam što su rekle moje kolege. Ja bih voleo neki put da dođem, da mi kažeš gde nastupaš, neko stalno mesto? – pitao je Mare, a Viktor je odmah odgovorio:

-Petkom sam u Atosu na Bežanijskoj kosi, u Žikinom komšiluku. Žika zatvara prozore oko 11 časova.

Dirktno u četvrtfinale plasirala se Sabina, nakon glasova žirija, publike i orkestra.

IMG 5294 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković