Oglasio se žiri „Zvezda Granda“, svi ujedinjeni, a povod je prelep: „Para imate, biće kako Bog zapoveda“ VIDEO

„Grand“ produkcija ovog meseca slavi 25 godina postojanja i 10 od početka emitovanja televizije. Ovim povodom oglasio se i žiri najgledanije emisije na ovim prostorima „Zvezde Granda“, a svi su imali samo najlepše želje za našu kuću.

ZIRI ZG SNIMANJE 13032024 FOTO MUNJA 17 ok

Marija Šerifović, Viki Miljković, Svetlana Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili, Đorđe David i Dragan Stojković Bosanac su već godinama deo naše produkcije, a kako su naveli u čestitkama, „Grand“ je njihova druga kuća.

ZIRI ZG SNIMANJE 09112023 FOTO MUNJA 20 ok

-25 godina „Grand produkcije“ i 10 godina televizije, želim vam još jedno 25 produkcije i 25 godina televizije, dosta vam je. Živi bili, srećno – rekla je Marija Šerifović.

-Srećnih 25 godina, nisam uopšte iznenađena za ovoliko trajanje, zato što to zalužuje. Bravo, svaka čast, još to – kazala je Ceca Ražnatović.

DJordje David otkrio ljubavni status zirija 2

-Četitam 25 godina postojanja produkciji i 10 godina televiziji. Želim vam da postojite još mnogo godina, da to ne udvostručite, nego mnogo više. I ja zajedno sa vama i ova divna ekipa. Da se džimo zajedno, da budemo srećni, veseli, zaljubljeni, para već imate – rekla je sa osmehom na licu Viki Miljković.

Šta je sve žiri najgledanijeg šou programa poželeo „Grandu“, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Intervju Saše Popovića povodom jubileja „Grand“ produkcije

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković