Login/Registracija

VETERANI SU JOŠ JEDNOM POKAZALI KOLIKO SU TALENTOVANI: Evo ko se izborio za prolazak u naredni krug

IMG 9730 1

Ekipa emisije „Nikad nije kasno“ potrudila se da i sedma emisija prvog kruga bude energična, vesela i emotivna, a jedno je sigurno- da na naši veterani iznenađuju iz nedelje u nedelju.

Na Grandovoj sceni su pokazali svoje umeće i oduševili sve. Iako imaju svoje primarne poslove, muzika im je u duši. Svako od takmičara nosi neku svoju priču i anegdotu koju su podelili sa našim žirijem, a tako i sa milionskim auditorijumom.

ZIRI NNK SNIMANJE 12102022 FOTO ELENA 8 ok 2

Članovi žirija Aleksandra Bursać i Peđa Jovanović, na čelu sa predsednikom Sašom Miloševićem Maretom, nisu krili zadovoljstvo dok su slušali takmičare. Ipak, pred njima je bio težak zadatak, a to je da odaberu samo njih troje koje će poslati u naredni krug takmičenja.

PROSLI NNK SNIMANJE 12102022 FOTO ELENA 4 ok

Posle teške odluke, žiri je doneo odluku da u sledeći krug idu Dejan Drašković, Omer Polić, Željko Lukić, dok je publika u studiju rekla da je njihov večerašnji izbor Danijela Komljenović.

Dok za Mariju Manakovu i Marinka Maleševića još uvek ima nade, jer zahvaljujući vama i Fejsbuk glasanju u narednih 48 sati možete odabrati svog favorita i podržati ga svojim glasom kako bi dobio mogućnost da nastavi svoju borbu u takmičenju. (Glasajte OVDE)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić