„Ne pričam sa Lukasom“ Šarmantni Crnogorac progovorio o kralju splavova: „Kitili su me cvećem i parama“ (VIDEO)

igor m 1

Šarmantni veteran iz Podgorice Igor Milačić (53) zablistao je na sceni u emisiji „Nikad nije kasno“, a pritom pokazao neverovatno samopouzdanje i osmeh za koji sam kaže da vredi milion dolara.

Na samom početku razgovora Milačić nam je otkrio da već godinama unazad priželjkuje da zapeva na velikoj sceni, te da je pre izvesnog vremena želeo da učestvuje u „Zvezdama Granda“, ali mu silne obaveze to nisu dozvoljavale.

Hteo sam da se prijavim na „Zvezde Granda“ pre deset, petnaest godina, ali nisam nikako mogao da uskladim vreme sa familijom i sve poslovne obaveze. Sada kada su mi deca postala formirani ljudi, odlučio sam da probam „Nikad nije kasno“, pa šta bude neka bude – rekao je Igor.

igor milacic

Crnogorac nam je otkrio da potiče iz muzičke porodice i da je još kao dete nastupao sa svojim stricem u kafanama, a zatim se prisetio kako su ti nastupi izgledali iz perspektive deteta.

Lepo je bilo, imao sam talenat, baš sam imao sluha. Pevao sam pesme od Muharema Serbezovskog i Šabana Šaulića. Uvek su me ispraćali sa ovacijama, sa cvećem i parama kao dete.

Veoma nas je zanimalo kako protiču njegovi nastupi, pa smo zamolili veterana da nam otkrio neku anegdotu.

Jedan gost me je pitao da mu otpevam pesmu od Ace Lukasa, pritom se baš bio zaneo. Čuo sam bio tu pesmu ranije, ali nisam znao da je otpevam, pa da ne bi izbio sukob snašao sam se i rekao mu: Ne pričam sa Acom, pa neću da pevam njegove pesme. Čovek me je začuđeno pogledao i sve se završilo sa smehom – prisetio se Milačić.

milacic 1

Iako se muzikom bavi već godinama unazad, pevač nam je rekao da nikada u životu nije doživeo neprijatnost na nastupu, a u svemu tome mu pomaže osmeh od milion dolara.

Mene publika baš voli, imam tu harizmu, osmeh od milion dolara što bi rekao moj kum, to mi je najveći adut.

Osim što sjajno peva, Milačić ume da svira i jedan neobičan instrument.

osmeh

Sviram tarabuku, kad radim akustiku pevam i udaram u tarabuku, imam gitarisu i harmonikaša. Stric me je kao dete naučio da pevam i sviram tarabuku. Imam sluha i ritma.

Na kraju razgovora pitali smo takmičara čime se još pored muzike bavi i za šta nikada nije kasno.

Ništa samo pevam, na birou. Nikada u životu nije kasno za jedan ovakav šou, ljudi me baš vole i ako ništa drugo želim da me bar zapamte – rekao je šarmantni veteran.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk