Takmičarka otkrila tajnu svog prezimena: „Ja sam njegova supruga“

IMG 0905 1

Šarmantna veteranka Ana Tesla (40) dolazi iz Šida, ali tek sada je rešila da se prijavi za emisiju „Nikad nije kasno“.

Iako se ceo život bavi muzikom i nastupa na raznim veseljima, interesantno je što se tek sada odlučila za ovaj korak i da bude učesnik najgledanije emisije.

Zadovoljna sam nastupom ali uvek može bolje. Veliki sam fan ove emisije i mnogo mi se dopalo s obzirom da volim ovu vrstu muzike. Posebno narodnjake, zato sam i rešila da se prijavim– rekla je Ana, pa se nadovezala na izbor pesme koju je izvodila od Silvane „Srećo moja“:

-To mi je jedna od omiljenih pesama, i kada mi neko traži da otpevam nešto po svom izboru to je uglavnom ta pesma.

IMG 0920 1

Veteranka ima iskustva sa nastupima, pa je ispričala kakvi su gosti koji dolaze na njene nastupe, i dali je imala nekih neprijatnih situacija sa ljudima koji vole da je slušaju.

Gosti su galantni, vole da mi ostavljaju bakšiš jer znaju koju vrstu muzike pevam, jer uglavnom pevam te stare pesme i moram reći da su zadovoljni. A što se tiče neprijatnih situacija gledam da na neki svoj način skrenem pažnju da nedozvoljavam neke stvari, kao što je stavljanje bakšiša gde ja ne želim ili da sednem nekome u krilo. To su neke od neprijatnih situcaija, inače većih neprijatnosti nisam imala– ispričala je veteranka.

Od malena voli muziku, a kako i ne bi kada u njenoj familiji ima dosta muzičara, samim tim njen put nije mogao biti drugačiji.

IMG 0961

U prvom razredu osnovne škole počela sam da igram folklor, pa sam postala vokalni solista kulturnog umetničkog društva. Jednom prilikom sam otišla u jedan lokalni kafić sa drugaricama na proslavu. Gosti su uvek znali da ja volim da otpevam nekoliko pesama. To veče su me zamolili da otpevam, ja sam pristala i onda su me pitali da li bi radila sa njima jer im je bila potrebna pevačica. Ja sam pristala i sve je tako krenulo. Iskreno mislila sam da neću dugo pevati ali muzika je ušla u krv i onda je teško da je ostaviš– iskrena je Ana.

Iako se bavi 20 godina muzikom i nastupa svuda, na svoju inicijativu se prijavila za takmičenje, pa nas je ipak interesovalo šta za nju nikada nije kasno.

Za ljubav to je pod broj jedan, i naravno da u nekim kasnijim godinama stekne neka karijera– odgovorila je takmičarka.

Podsetimo, Ana Tesla se našla na Facebook glasanju, zajedno sa Urošem Ržisnikom, a vi svojim glasovima odlučujete ko ide u drugi krug. Za njih možete glasati OVDE, a glasanje traje do ponoći.

Osim zbog glasa, veteranka je privukla veliku pažnju i zbog svog prezimena, te je rešila da se malo i našali.

Ja sam Ana Tesla, supruga Nikole Tesle– rekla je takmičarka kroz smeh.

Ostatak intervjua možete pogledati ispod.

Foto: E. Srdić,
Autor: B.Stuparušić