„Ljubi, ljubi dok majka ne čuje“: Šarmantni Podgoričanin napravio pometnju, žene poludele za njim, a izjava njegovog sina je HIT

IMG 1016

Igor Milačić (53) koji nam dolazi iz Podgorice, prijavio se za emisiju „Nikad nije kasno“, na samom početku je pokazao veliko samopouzdanje i nije štedeo reči hvale za sebe.

Pravo da vam kažem, očekujem finale. Ja imam taj kvalitet. Toliko sam samouveren, možda zvuči smešno, ali ja ne bih dolazio da nije tako– rekao je veteran.

Njegovo samopouzdanje potiče još od malih nogu, kada je krenuo po raznim vašarima i nastupima sa svojim sticem.

IMG 0982

Moj stric je bio pevač Dragan Milačić, nažalost preminuo je 2017. godine. Sa svoje 3-4 godine sa njim sam išao i pevao, imao sam talenta od malena. Isto sam se bavio i fudbalom, igrao sam za „Budućnost“ u Podgorici, ali sam video da od toga hleba nema– ispričao je Igor, pa je nastavio:

Oženio sam se, život je krenuo drugim tokom. Zaposlio sam se kod vojske, tu je isto bilo problema jer je plata kasnila, pa sam počeo da radim kao konobar, ali muzika i fudbal su mi uvek bili u srcu. Pre par godina prijatelj harmonilaš mi je predložio da nastavim sa pevanjem. Dosta sam učinio u životu, najviše sam ponosan na svoja tri odrasla sina. Moram reći da sam zadovoljan i srećan čovek.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 13102022 FOTO ELENA 71 ok

Voditeljka Dragana Katić nije mogla da ne prokomentariše Igorovo samopouzdanje.

Šta ako se desi da vam neko od žirija da neku kritiku, kako ćete se osećati onda? – pitala je Dragana.

Isto ću se osećati, ništa se neće promeniti– kroz osmeh je odgovorio Milačić.

Svojim šarmantnim ponašanjem i pričom zabavio je sve prisutne, nakon slatkog razgovora veteran je zapevao „Danka“ od Tome Zdravkovića.

IMG 1034

Nakon završenog nastupa Bojana Lazić koja je bila deo žirija, imala je samo jedno da doda.

-Žene su poludele za vama! Ovo je prava reakcija, kada sve žene ustanu. Ajmooo žene!- povikala je, dok je takmičar slao poljupce.

-Ljubi, ljubi dok majka ne čuje- dobacio je Igorov sin koji je došao sa njim.

Kume, vratiću ti ja kola kući, posle ovoga bolje ostani u Beogradu. Ne bih da završiš na ortopediji – prijatelj se našalio na veteranov račun.

Ajmo sada ozbiljno – voditeljka je pokušala da uozbilji situaciju.

IMG 1149 2

Vi ste krenuli putem da postanete slavni, ono što ja mogu da kažem vi imate osmeh, ne morate ni da pevate. Imate osmeh od milion dolara, imate harizmu i imate dara za pevanje. Svaka čast – rekao je Nebojša.

Samim tim što sam ustala i igrala, nemam šta da kažem za Igora. Sve sam rekla – prokomentarisala je Bojana.

Čovek je opravdao većinu onoga što je rekao u svom PR-u, nije radio profil on je uradio sam sebi PR. Sližiću se sa Nešom. Ti si jedno kompletno pakovanje, svaka čast – Mare je pohvalio takmičara.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić