Login/Registracija

PETAR RASPLAKAO ŽIRI! Veteran posvetio nastup supruzi koja boluje od raka, emocije preplavile studio: „Čestitam porodici koja ima ovakvog oca“

Petar Spasojević (61) iz Beograda se ceo život bavi muzikom, ali nikada nije napravio veliku karijeru. Ovaj svestran čovek kaže da ga sve po malo zanima, a šta god drugo da radi, uvek se vrati muzici,

Ponosan je otac dve ćerke i deda, a ovaj nastup u emisiji „Nikad nije kasno“ za njega je poseban samo zbog jedne bitne stvari koju je otrkila njegova starija ćerka tokom razgovora sa Žikom.

-Bilo bi mi drago da ostavim neki malo veći pečat – rekao je veteran pre izlaska na scenu ne sluteći da će žiri ostati bez reči.

Dok je Žika razgovarao da Petrovim ćerkama, saznali smo i zbog čega se veteran prijavio za takmičenje, a ova informacija je rasplakala sve u studiju i kraj malih ekrana.

-Ova emisija je jako važa za našu porodicu, ona je posvećena mojoj mami koja je bolesna, boluje od raka. Tata je ovaj nastup posvetio njoj, ona nije došla danas, ali nas kod kuće čeka i gleda – rekla je ćerka, a Žika je nakon njenih reči imao jaku poruku za Petrovu suprugu koja je rasplakala mnoge:

-Draga Zorice, neka vam ova emisija i nastup supruga bude snaga dodatna u vašoj borbi. Ja sam siguran da će sve ovo doprineti vašoj pobedi.

Takmičar se publici i žiriju predstavio numerom Kemala Montena „Dušo moja„, a ova je pesma rasplakala sve, ali sve u studiju, od žirijia, preko publike, dok nekih članova orkestra. Neverovatna emocija i energija se rasula se na velikoj Grandovoj sceni, a posebno emotivan momenat bio je kada je Petrova mlađa ćerka zapevala refren pesme sa tatom kroz suze. Publika je ustala na noge i velikim aplauzom ispratila ovaj nastup, a to isto je uinio žiri.

Poznato je da Žika ume da pusti suzu, ali je ovog puta i Mare bio na ivici, a to je dokaz da je ovaj kanidat emocijom kupio sve koji su gledali njegov nastup. Kada je žiri došao do daha, usledili su komentari koji su dodatno razgalili Petra.

-Ova emisija nosi svoju magiju, ali postoje zaista neki posebni momenti, ovo je bio taj trenutak, hvala ti – rekao je Žika kroz suze.

-Petre, dao Vam je Bog pored ovako divne dece jedan talenat da možete ovako da otpevate ovakvu pesmu. Ja nemam reči, stvarno sam ganut, najlepše za kraj – rekao je Neša, a onda se kratko nadovezala Bojana Lazić.

Čista emocija, nemam reči svaka vam čast – dodala je voditeljka kroz suze, a onda je Mare za kraj dao neverovatan komentar:

-Želim da vam čestitam i da čestitam Vašoj porodici što ima takvog oca. Kada neko pita kako izgleda pravi beogradski šmeker, e ovako izgleda. Bravo Petre – zaključio je premijer.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković