Mima Bažalac sa knedlom u grlu o zlostavljanju vršnjaka: „Izbegavali su me jer sam bila siromašna“

miman bazalac

Učesnicu takmičenja veterana Mirjana Mimu Bažalac  upoznali smo u emisiji „Nikad nije kasno“, a nakon što je ekranizovala svoje pesme može se reći da je ispunila san i okrenula novi list, te sada konačno može da uživa u životu jer su najteži trenuci daleko iza nje.

mima bazalac kaver

Da joj tokom života, ali ni odrastanja nije bilo lako svedoči i činjenica da je sa samo četrnaest godina zbog životnih neprilika koje su zadesile njenu porodicu veteranka bila primorana da radi.

Teško smo živeli, tata je imao infarkt, bio je nepokretan i vezan za krevet. Mama je mnogo radila i nije bila često tu, a brat i sestra su mlađi od mene. Išla sam u školu i radila u isto vreme. Spremala sam brata i sestu za školu i radila za njih – rekla je Mima sa knedlom u grlu, pa nastavila tužnu ispovest:

Falilo mi je to detinjstvo i dan danas imam dete u sebi, čini mi se da još nisam odrasla baš zbog toga. Rođeni brat kada me zove kaže mi kevo gde si, brat i sestra me doživljavaju kao majku, ali tako je moralo. Da nije bilo takvog detinjstva mislim da ne bih izrasla u čoveka kakav sam danas.

mima bazalac emisija

Nekadašnja učesnica „Nikad nije kasno“ tokom gostovanja u emisiji „Grand magazin“ detaljno je opisala okruženje u kome je zarađivala svoj prvi dinar.

To su bile kafane sa par stolova, a radnog vremna nije bilo. Ranac je uvek bio kod mene jer nisam znala da li ću odmah nakon tezge u školu ili kući – iskreno je rekla za Grand.

mima bazalac

Poznato je da su deca ponekad surova, a Mima je za Grand otkrila da li su njeni vršnjaci imali razumevanja za situaciju kroz koju je kao tinejdžerka prolazila.

Tada sam bila sedmi razred, deca nisu volela da se druže sa mnom jer smo bili siromašni. Meni je to bilo strašno. To ostavlja traga u nama zauvek. Detinjstvo mi je bilo izuzetno teško, jedino u muzici sam nalazila spas i narodu koji me toliko voli. Ono što nisam imala u kući, ljubav, nju sam nalazila kod publike. Zbog takvog detinjstva sam kasnije pravila greške u odrastanju moje dece.

Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.Grk