Login/Registracija

Mikica Bojanić danas slavi rođendan: Dok vodi bitku u rijalitiju, kod kuće ga čeka najlepše iznenađenje: „Tata, srećan rođendan“ (FOTO)

Pevač Mikica Bojanić, danas slavi rođendan, a kako je zbog učešća u rijalitiju odvojen od svojih najbližih, ove godine divan dan provodi na imanju u Šimanovcima.

Tokom njegovog učešća u ovom formatu, često je isticao koliko mu nedostaje porodica za šta je i pri ulasku tvrdio da će mu najteže pasti, te će i danas ta osećanja biti posebno izražena.

Ipak, njegovi najbliži misle na njega svaki dan i uprkos što je trenutno daleko od njih spremili su mu iznenađenje. Naime, njegova supriga Dušica objavila je sliku rođendanske torte na kojoj dominira slika njihove dece i koja je upotpunjena detaljima nota i mikrofona.

Tata, srećan rođendan – piše na vrhu torte, a brojni fanovi iskoristili su priliku da pevaču čestitaju divan i požele sve najlepše.

Podsećamo, Dušica Bojanić je rođena i odrasla je u Kanadi, a nakon udaje za pevača svoj život podredila je porodici. Ono što je malo ko zna jeste da je ljubav sa Mikicom planula u Americi i to na prvi pogled.

Za Grand Mikica je pre rijalitija govorio o njihovom sudbonosnom susretu i nepoznatim detaljima iz njihovog života. 

-Dušica i ja smo se upoznali slučajno 2008. godine u Čikagu i ljubav je planula odman na prvom susretu. Ja sam tada bio na američkoj turneji, a ona je iz svog rodnog grada Vindzora u Kanadi, došla u Ameriku i eto, sudbina je odradila svoje. Zabavljali smo se tri meseca koliko sam ja bio u Americi, a posle toga sam je verio. Nekako sam osetio, znao da će ona biti moja do kraja života – ispričao je pevač i otkrio da ju je zaprosio na tradicionalan način.

BONUS VIDEO: Miloš Bojanić pokazao unutrašnjost vile na crnogorskom primorju

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić