„Budite srećni što ste rođeni sa takvim talentom“ Mima Orlović na svoj rođendan doživela veče iz snova

0A0A0522 1

Mima Orlović ove nedelje u sjajnoj atmosferi zapanjila je sve kada je izašla na veliku scenu u emisiji „Nikad nije kasno“ i priredila spektakularni nastup.

Šarmantna plavuša uspela je da probudi najlepše emocije kod publike, a ovo veče je bilo posebno značajno, jer je Mima na sceni proslavila rođendan.

Bruno Langer prvi je komentarisao Mimin nastup, s obzirom da je, kako i sam kaže, ostao šokiran.

-Šokiran sam, može jedan veliki aplauz za Mimu, ovo je izuzetna. Budite srećni što ste rođen sa takvim talentom – istakao je on, a Dragana Katić pored velikog talenta za pevanje, pohvalila je Miminu besprekornu lepotu:

Mima, vi ste pre svega lepa žena. To sam videla kada smo se ovde upoznali. Vi toliko uživate kada pevate. Stvarno ste bili sjajni.

0A0A0544 2

Saša Milošević Mare takođe je ostao šokiran njenim izvođenjem, ističući da svaki put izvodi teške pesme, za koje bi retki imali hrabrosti da se opredele.

-Svaki put biraš pesme koje su toliko rizične, teške za izvođenje. Mislim da je bar četvrti put gde si ti jako uspešno otpevala tešku pesmu. Ova pesma se peva u studiju, pa na tenane, ali za uživo je užasno teško, a uspela si. Moram da pohvalim orkestar, a pogotovo Mišu klavijaturistu. Naravno, moram da pohvalim i prateće vokale. Naša Sara Vidaković nepromenjiva i Dragana Rakčević koja se sjajno uklopila – objasnio je Mare.

0A0A0556 2

Nakon toga, na sceni joj se pridružio nekadašnji učesnik popularnog takmičenja „Zvezda Granda“, Ognjen Zdravkovski.

Zajedničkim snagama dodatno su oduševili studio kada su zapevali emotivnu numeru „Ima li nade za nas“.

0A0A0588 1 1

Podsetimo, Mima Orlović ima 44 godine, iz Zemuna je i bavi se profesionalno pevanjem od njene dvadesete godine, a muzika je oduvek bila njena velika ljubav. Tokom više od dve decenije rada na terenu nastupala je po raznim klubovima  i veseljima, a od 2010. godine članica je benda „Skitnice“ sa kojima peva uglavnom pop i rok, a po potrebi peva i sa drugim bendovima kada peva i narodnjake. Udata je i ponosna majka dvoje dece, devojčicu i dečaka, a njen život obeležila je i tragedija kada je pre 15 godina izgubila bebu, kada je uz pomoć muzike uspela da prebrodi težak period.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković