Ovako se peva pesma Marije Šerifović, žiri naježen: „Ovo je danas retkost“ VIDEO

jovanka jakimoski mitrevska emocija
Jovanka Jakimoski i Mare

Jovanka Jakimoski Mitrevska zvana Jo (46) iz Skoplja kupila je žiri emocijom koju je pokazala tokom nastupa.

Takmičarka šoua „NIkad nije kasno“ istakla je da se nimalo ne kaje što se prijavila za učešće u ovoj emisiji, a očigledno je da joj odlično ide jer je stigla skoro do završnice takmičenja.

-Kajala bih se da sam ovo propustila – priznala je Jovanka i izvela pesmu „Moj grad“ Marije Šerifović.

Publika je burnim aplauzom nagradila Jovankin nastup a Saša Milošević Mare prvi je izneo svoje utiske.

-Sjajno, a znamo i original koji je sjajan. Ti si dala jedan drugi utisak i nekako mi je pesma još bliža, da budem iskren. Tvoj temperament je došao do izražaja u ovako laganoj pesmi, što je najteže za pevača. Čestitam ti, imaš ozbiljan napredak iz emisije u emisiju, sve ti više prija i to se i vidi – rekao je Mare.

jovanka jakimoski mitrevska emocija

Dragana Katić bila je saglasna sa Maretom.

-Upravo to što je on rekao, vi ste tačno pronašli pesmu koju možete da iznesete i donesete. Imam utisak da ne biste nikada pevali ili govorili neki tekst koji ne razumete. Vi ste sve to sjajno odradili, a pretpostavljam da ste i muzički sve to dobro odradili, meni je to dobro zvučalo – poručila je Dragana takmičarki.

0A0A0390
Jovanka Jakimoski

Bruno Langer odlučio je da svoje impresije podeli u nekoliko reči.

-Fantastičan vokal, sve donje i gornje lage pogođene, kao da je sintisajzer. Uopšte nema ni trunke falša, što je danas retkost. Vi ste sjajni i hvala vam – rekao je Bruno.

jovanka jakimoski mitrevska emocija
Jovanka Jakimoski i Ognen Zdravkovski
0A0A0426 3
Jovanka Jakioski i Ognen Zdrtavkovski

Jovanka je u revijalnom delu sa Ognenom Zdravkovskim izvela numeru „Pesnata može sve“, a kako je izgledao njihov nastup pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić