„Zlatan glas i zlatne godine“, Pljuštali komplimenti između takmičara i Dragane Katić, Žika odmah reagovao

mladen teodorović dragana katić komplimenti

Miljenik publike Mladen Teodorović Maki (48) iz Zagorja oduševio je sve sjajnim nastupom, a možda ponajviše Draganu Katić.

Voditeljku, a večeras članicu žirija, posebno je oduševila informacija da se Maki za šou prijavio iz puke radoznalosti u uspeo da stigne gotovo do završnice takmičenja.

-U svoje vreme bila je to radoznalost, da prvenstveno vidim kako ta stvar funkcioniše, ali sada više nije pošto je ova emisija nešto posebno. Svi mi koji učestvujemo imamo neka lepa osećanja. I to ne može da bude slučajnost, za ovo moraš da se pripremiš jer je to jedna zaista ozbiljna stvar, bez obzira što deluje sve opušteno – objasnio je Mladen.

mladen teodorović dragana katić komplimenti

Draganu je zanimalo da li takmičar sada ima i neka veća očekivanja od taljek toga takmičenja, na šta je on odgovorio:

-Sad ste me stavili u položaj da kažem… Imam, naravno (smeh).

Kako je izgledao Mladenov nastup pogledajte u videu ispod:

Mladen je poput pravog profesionalca koji ima armiju fanova u jednom trenutku zamolio publiku da zapeva sa njim, što se i dogodilo na opšte oduševljenje.

-Najbolji ste, volim vas – rekao je Mladen, a Dragana je konstatovala:

-Lepo sam ja rekla, nisam ja izmamila od vas da vi kažete šta su vaša očekivanja, već ste vi to pokazivali svojim nastupima, a hteli ste da u biografiji zvučite skromno. Međutim, ovaj vaš nastup nije nimalo skroman. Zlatan sako, za zlatnu emisiju. Zlatne godine, zlatan glas. Sve u boji zlata.

mladen teodorović dragana katić komplimenti

Mladen je uzvratio komplimentom.

-Zlatna Dragana – rekao je Mladen, a Dragana je priznala kako ume da izmami i tako lepe reči, a u njihov dijalog umešao se i Žika Jakšić.

-Primetio sam da tinjaju neke posebne simpatije od Dragane prema tebi i od tebe prema njoj – rekao je Žika, ali su to oni negirali.

mladen teodorović dragana katić komplimenti

-Jao Žiko, pa znaš, molim te. Pa oženjen sam, brate – rekao je Mladen, što je razočaralo Žiku.

-To je prepreka, Žiko – konstatovala je Dragana, a Mare je imao svoj komentar:

-Nisi samohran otac, nisi? – upitao je Saša Milošević Mare, a Žika se potom dotakao „poboljšajzera“, astrologije i transcendentalne meditacije.

Kako je izgledao ovaj slatki razgovor pogledajte u videu ispod:

Bruno Langer bio je takođe fasciniran sjajnim nastupom momka odevenog u zlatnožuti stajling.

-Mladene, čitam i slušam Inglbert Hamperdink, Tom Džons, to mi je jako drago da su ti to uzori i to se osetilo i u nastupu. Imao sam tu čast da dva puta gledam Toma Džonsa u pulskoj Areni i to je najbolji koncert koji sam video u životu. Čovek ima preko 80 godina, ubija, a ti imaš samo 47 i već ubijaš. Hvala ti – rekao je Bruno.

mladen teodorović dragana katić komplimenti

Maretu je bilo drago što kuću u kojoj se odvija takmičenje, „Grand produkciju“ takmičar doživljava kao svoju.

-Odličan nastup, dosledan si sebi sa izborom pesama. Imaš takav glas, uvek se raspevaj pre nego što izađeš na stejdž. To svaki put čujem, da tek posle druge treće strofe tebi proradi glas. Celovečernji si pevač. U svakom slučaju još jedan sjajan nastup. Očigledno si miljenik publike, i zaslužio si – rekao je Mare, na šta je Mladen otkrio da zapravo u početku nastupa uvek ima tremu.

mladen teodorović dragana katić komplimenti

Na to je reagovao Žika koji je odmah dao savet takmičaru, nakon njegovih saznanja o amajlijama.

-Džaba ti to što nosiš oko vrata, to ništa ne pomaže. Kada dođeš tamo, i ako te uhvati trema, muni jednu rakiju. Rakiju jednu muneš malo da te opusti i videćeš, nikakvu tremu nećeš da imaš! A sad ćeš da vidiš kako će Jelena da ti razbije tremu – rekao je Žika i najavio revijalni nastup u kojem su Mladen i Jelena Gerbec izveli numeru „Treba vremena“, numeru koju originalu pevaju Dragan Kojić Keba i Ana Bekuta.

mladen teodorović dragana katić komplimenti

Kako je izgledala ova pesma u interpretaciji Mladena Teodorovića i Jelene Gerbec pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić