Ivana Đorđević u suzama nakon duela, Mima Orlović provalila Žiku Jakšića: „Morao je da reaguje“ (VIDEO)

Nakon što je Žika Jakšić ove nedelje odlučio da napravi presedan i pusti Mimu Orlović i Ivanu Đorđević obe direktno dalje, učesnice su za naš portal sabrale utsike.

Ja sam oduševljena, nisam očekivala da će Žika ovo da napravi. Mnogo mi je drago što sam sa njom, iako mi je prvo bilo žao što smo bile u duelu– rekla je Mima.

ko

Ivanu su preplavile emocije, i sa suzama u očima je otkrila je kako se oseća povodom konačnog ishoda.

To su suze radosnice. Ja sam bila tužna kada sam dobila prva dva glasa, a posle kada se preokrenulo postala sam najsrećnija– iskrena je učesnica.

Zanimalo nas je i šta misle da je presudilo kod Žike da donese takvu odluku.

Kontam jer smo mi žene, pa je morao da reaguje pre nego kod ovih naših kolega– sa osmehom je rekla Mima.

ipiccy image 66

Iako je amater, Ivana je od prvog pojavljivanaj birala teške pesme, a u ovom krugu je još jednom oduševili žiri izvođenjem pesme „Respect“.

Skromna sam, ali zahvalna na svim komentarima. Volim tu muziku koju sam izvodila iako mnogi smatraju da je teška, ali to je uticaj mog života preko okeana– zaključila je takmičarka, a njihov ceo intervju možete pogledato u videu na početku teksta.

IMG 1676 1

Podsećamo, Fejsbuk glasanje na kome se dvoje takmičara bori za još jedno mesto u narednom krugu traje do ponoći, a za svog favorita možete glasati OVDE.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić