Login/Registracija

Nakon razvoda i teškog perioda, Mima Bažalac podignute glave učinila veliki korak u karijeri i poručila: „Kazniće te Bog“ (VIDEO)

5b1b9e3e41d0c0721dd2fbae3d19d4a555435f1a

Najatraktivnija učesnica šoua „Nikad nije kasno“, Mima Bažalac nakon takmičenja prošla je kroz težak životni period koji je obeležio razvod od supruga, ali muziku nije zapostavila i sada je publiku obradovala svojom pesmom koju su svi željno iščekivali.

Mimu je javnost zavolela ne samo zbog pozitivne pojave i osmeha kojim je plenila na sceni, več i zbog moćnog vokala koji je sjajno pokazala u numerama Ane Bekute, Vesne Zmijanac i drugih velikih pevačica, a utom stilu je želela da nastavi i nova pesma pod nazivom „Kazniće te Bog“ zvuči kao da je rađena u vreme velikih hitova koji nemaju rok trajanja.

mbazalaaccc

Dobar pravi narodnjak sa moćnom porukom oduševljava na prvo slušanje, a sudeći po komentarima preti da postane ozbiljan hit i Mirjaninu karijeru podigne na viši nivo.

Pevačica se ozbiljno potrudila i kada je u pitanju spot u kome se smenjuju kadrovi na kojima izgleda kao filmska zvezda što ne čudi s obzirom da su joj i gluma i pevanje velike ljubavi od malih nogu.

mima bazalac spot

„Podseća na stare pesme“, „Bravo, prelepo“, „Ovo smo čekali“, samo su neki od komentara ispod objave, a celu pesmu i spot pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić