Posle razvoda konačno srećna: „Držite mi fige da ne pokisnem“ (VIDEO)

Mima bazalac 2

Učesnica takmičenja veterana Mirjana Mima Bažalac konačno ispunjava svoj san, a čitav događaj stigao je u za nju najboljem mogućem trenutku. Pevačica naime danas ekranizuje svoje dve pesme, a za snimanje spotova izabrala je bajkoviti ambijent na Fruškoj gori.

-Jedva sam čekala da dođe ovaj dan da ekranizujem svoju novu pesmu i nadam se da loše vreme neće pokvariti moje raspoloženje, kao i raspoloženje cele ekipe koja radi na projektu – rekla je Mima za Grand i otkrila da je u pitanju pravi narodnjak. Pevačica je potom na svom fejsbuku objasnila da će zapravo snimiti dva spota za dve numere:

-Drugari, mi smo već na pola puta ka Fruškoj gori. Idemo, snimamo dva spota za dve moje prve pesme. Moje prve dve divne pesme koje će se svima vama svideti, znam – rekla je Mima. Na lokaciju za snimanje već je pristigao oldtajmer sa ekipom koja prati vozilo, uskoro dolazi i Kartelov tim iz Beča, muzičari iz Vrnjačke banje, a kasnije će se priključiti i muški model koji će se pojaviti u spotu.

Otkrivajući deo scenografije za snimanje koje samo što nije počelo Mima je priznala da će danas učiniti što nije nikada pre.

-I da, danas prvi put u životu ću da obučem venčanicu – otkrila je Mima, ne otkrivajući da li joj je lakše pošto je na snimanje pošla i njena ćerka.

Na loše stvari iz prošlosti ne želi da se osvrće, a pogotovo ne na razvod koji ju je duboko pogodio.

-Idem napred, šta je bilo bilo je! Imam tri princeze i zbog njih moram da nastavim dalje – iskreno je rekla Mima otkrivajući šta je pokreće da uvek ide napred i nikada se ne osvrće unazad.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić