KAKAV START VETERANA: Briljirali u prvoj emisiji, dva kandidata prepuštena odluci publike

0A0A5230

Večerašnjom emisijom „Nikad nije kasno“ započela je deveta po redu sezona najemotivnijeg šoua idejnog tvorca Žike Jakšića, u kom je sreću okušalo čak 6 veterana.

Gledaoci su kroz puna dva i po sata imali priliku da upoznaju neverovatne životne priče i talenat pevača koji su se u poznim godinama osmelili da ispune svoje davnosanjane snove, a samo najboljima pošlo je za rukom da to i urade.

HARIS DZINOVIC NNK SNIMANJE 06092023 FOTO MUNJA 1

Šestoro njih briljiralo je u prvoj emisiji i zadalo težak zadatak drugim kandidatima i žiriju koji je bio u sastavu Saša Milošević Mare, Ljubica Vraneš i Haris Džinović koji su i odlučivali o sudbini veterana u prvoj epizodi.

-Žiri je bio jednoglasan. Svima čestitam, bili su fantastični i nijanse su presudile– rekla je operska diva, nakon čega je otkrila ko od kandidata ide u drugi krug.

IMG 9962 1

Na kraju su slavili Srđan Stefanović, Selma Čavkić i Svetlana Milodanović koji su prošli odlukom žirija, dok je publika u studiju svoj glas dala Viti Slavevski.

Na žalost, preostala dva kandidata nisu uspela da se direktno plasiraju u naredno kolo, te o njihovom opstanku u šouu odlučuje online publika.

Kao i do sad, publika za svog favorita može da glasa na Fejsbuku ili klikom na fotografiju ispod, a samo jedan od ova dva kandidata dobiće priliku da se ponovo pojavi u šouu veterana.

Screenshot 2023 09 17 173139

U glasanju učestvuju Zlatko Vidović i Dejan Dulović, a ukoliko želite da podržite jednog od njih glasajte klikom na link OVDE!

BONUS VIDEO: Iza kulisa prve epizode „Nikad nije kasno“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić