Login/Registracija

Upoznajte takmičare „Nikad nije kasno“: Oni se večeras bore za ostvarenje snova

Najemotivniji šou na našim prostorima i muzičko takmičenje koje već punih devet godina privlači veliku pažnju javjnosti, večeras konačno počinje sa emitovanjem.

Tačno u 21 čas na Prvoj televiziji dobro poznata ekipa emisije „Nikad nije kasno“ poželeće gledaocima dobrodošlicu u devetu po redu sezonu i sprovesti vas kroz životne priče nesuđenih zvezda.

Među onima koji su se odvažili i pobedili strahove u poznim godinama da se prijave za takmičenje, izabrano je 6 talentovanih kandidata iz regiona koji će večeras probiti led i okušati sreću u takmičenju pevača veterana.

Učesnici prve emisije za Grand otkrili su sve detalje o sebi i svom životu.

Srđan Stefanović

Srđan (53) je rođen u Sarajevu 1970. godine, a danas živi u Mladenovcu. Sin je tromboniste Srđana Stefanovića, osnivača grupe „Ambasadori“, te je od malih nogu okružen muzikom.

Završio je Mašinsku školu, ali tvrdi da nikad nije voleo da uči. Već sa 16 godina je otišao od kuće jer nije bio prihvaćen i shvaćen. Tada je i počeo da radi kao DJ u Sarajevu. Vrlo brzo nakon toga nastupao je sa Dinom Dvornikom, kada je i prvi put osetio pravu ljubav prema stejdžu, a ubrzo je dobio i svoju emisiju na Trećem kanalu Televizije Sarajevo.

Početkom rata je emigrirao u Mađarsku gde je upoznao ljubav svog života, Andreu. Nakon dve godine u stranoj zemlji rešio je da se preseli u Kanadu i započne novi život.

Nakon rada u Kanadi, Americi i Kubi, odlučio je da se vrati na naše prostore.

Ima dva sina i unuke i u 53. godini shvatio je da je vreme da se posveti sebi i prijavi se za emisiju „Nikad nije kasno“.

Strastveni je ribolovac i tvrdi da je najbolji život u Srbiji.

Selma Čavkić

Selma Čavkić (43) rođena je 18. aprila 1980. godine u Bihaću. Kaže da je oduvek maštala da bude pevačica, a karijeru je započela već sa 15 godina.

Sa 16 upoznaje svog sadašnjeg supruga koji je klavijaturista i iste godine se i udaje. Danas su u braku 27 godina i ima dvoje dece, sina od 26 godina i ćerku od 15.

Porodila se sa 17 godina, te danas ponosno ističe da nastupa sa sinom koji se inače proslavio u šouu „Zvezde Granda“.

Njenu muzičku karijeru gradi mirnim putem, bez ikakvih skandala i loše reklame. Želja joj je da svoj rad i trud predstavi u šouu „Nikad nije kasno“.

VIDEO: Iza kulisa prve emisije „Nikad nije kasno“

Vitko Slavevski

Vito Slavevski ima 49 godina i dolazi iz Probištipa (Makedonija), profesor je makedonske književnosti, dok se muzikom bavi od malih nogu.

Kaže da je dugogodišnji umetnik, muzičar, a neostvarena mu je želja da se pojavi u emisiji „Nikad nije kasno“ za koju ga je bez njegovog znanja prijavio prijatelj.

Godinama priprema knjigu koja će se zvati „Anegdote jednog benda“ u kojoj će opisati zgode i nezgode u protelih 30 godina koje je doživeo sa svojim bendom.

Oženjen je i otac je dvoje dece.

Svetlana Milodanović

Svetlana ima 46 godina, rođena je i odrasla u Subotici, a danas živi u Zrenjaninu.

Osnovnu školu i gimnaziju, kao i Ekonomski fakultet završila je u rodnom gradu, gde je i upisala Muzičku školu koju je vremenom napustila.

Tokom studija radila je sa bendom u Subotici, a posle udaje nastavlja da radi u Zrenjaninu sve do rođenja drugog deteta.

Poslednjih 12 godina radi u Gradskoj upravi Zrenjanin, u odeljenju javnih nabavki, a želja joj je da nastavi da se bavi muzikom zbog čega se i prijavila za šou „Nikad nije kasno“.

Zlatko Vidović

Zlatko Vidović ima 60 godina i dolazi iz Viteza.

Od najranijeg detinjstva peva, svira i igra u folkloru, ali se nikad profesionalno nije bavio pevanjem, niti je ikada od toga zarađivao za život.

Bavio se raznim poslovima, uglavnom zanatlijskim, jedno vreme radio je i u Nemačkoj. Tvrdi da ume svašta da napravi i popravi.

Oženjen je i ponosni je otac dvoje dece, a ima i unuke.

Na nagovor svojih prijatelja, a i sa željom da proveri da li stvarno ume da peva prijavio se za emisiju „Nikad nije kasno“.

Dejan Dulović

Dejan ima 51 godinu i živi u Bijelom Polju.

Od tinjedžerskih dana se bavi pevanjem, a prestao je 2008. godine. Tvrdi da od detinjstva ima dve velike ljubavi, a to su kamioni i pevanje.

Oženjen je i ima troje dece iz dva braka.

Piše tekstove i ima 15 snimljenih pesama i jedan album koji je objavuio 2006. godine.

Zahvaljujući kamionu proputovao je veliki deo Evrope, a prijavljivanjem u „Nikad nije kasno“ želi da se vrati muzici i da nastavi da peva.

BONUS VIDEO: Najemotivniji nastupi u „Nikad nije kasno“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić