Login/Registracija

Mama ZVEZDE GRANDA pustila glas kod Žike, žiri u šoku: „Prava je šteta što nisi zvezda“

Selma Čavkić (43) iz Bihaća oduvek je maštala da bude pevačica, pa je povučena svojim snovima to veoma rano i ostvarila.

Već sa 16 godina počela je da peva, a zahvaljujući muzici upoznala je i svog sadašnjeg supruga, klavijaturistu kojem je kasnije podarila dvoje dece. Inale, njen sin Elvin proslavio se u emisiji „Zvezde Granda“ kada je pesmom „Otac“ rasplakao Šabana Šaulića.

Upravo joj je on u emisiji „Nikad nije kasno“ bio najveća podrška i motivacija da se i sama prijavi za takmičenje.

-Ne očekujem pobedu, ovo je za mene veliko iskustvo, druženje. Daću sve od sebe tokom takmičenja. Sretna sam, sve imam potaman- istakla je Elvinova mama koja je već sa prvim pojavljivanjem prikupila simpatije publike.

Selma, dobro došla. Kako si iznela tu lepu energiju, krenula si sa tim već sa intervjuom i mnogo mi je lepo kad vidim ljude koji svetle, a ti svetliš na toj sceni – rekao je Žika Jakšić, a zatim predstavio Selminog sina Elvina i snajku Maju.

U razgovoru sa Žikom Selmin sin istakao je da je ponosan na svoj nastup u „Zvezdama Granda“ i da na Jutjubu broji skoro 8 miliona pregleda, što je isto poželeo i svojoj majci.

U takmičenju veterana Selma se predstavila pesmom „Sto ću čuda učiniti“ Dragane Mirković i već sa prvim taktovima podigla sve na noge.

-Majka je sad na svom terenu- konstatovao je njen sin, dok je Žika tokom nastupa dodao da majka peva opasno.

Žiri je takođe bio opčinjen Selminim glasom, a ono što im se posebno dopalo jeste da što nije ni pokušala da imitira Draganu Mirković, već je njenu numeru donela na svoj način.

-Ovde nema šta da se kaže, izuzev same pohvale. Dragana Mirković je odličan pevač, a ti si dokazala da se ista pesma može otpevati na drugačiji način, a da bude fantastična. Sjajno si otpevala, bravo- rekao je Haris Džinović, dok joj je Saša Milošević Mare čestitao na prvom nastupu, tvrdeći da je uživao.

Ovi nastupi su najteži, i mi uvek u prvom krugu gledamo kroz prste, a ja se osećam kao u finalu – dodao je Mare.

Ljubica Vraneš takođe je bila opčinjena Selmom, te joj je poručila da i dalje bude dosledna sebi i da nastavlja da na sceni ostavlja lični pečat.

Mislim da je prava šteta što nisi gore, gde i pripadaš. Treba ti jedna pesma da te izbaci u orbitu i da budeš pandam ovima koji su velike zvezde i koji mnogo rade – zaključio je Džinović.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: I. Ankić