Login/Registracija

„Bijonse bi bila na birou zbog tebe“, takmičarka pokidala čuveni hit, a onda su pale kritike

Svetlana Milodanović (46) iz Zrenjanina čekala je godinama šansu da se prijavi za takmičenje „Nikad nije kasno“, a sada je dobila priliku da je upozna veliki broj gledalaca širom sveta i regiona.

Iako je pohađala muzičku školu još od pete godine, životni put je odveo na neku drugu stranu, pa je profesionalno krenula muzičkim putem tek pre nekoliko godina.

-Moje najranije detinjstvo je već vezano za muziku, sa pet godina me majka upisuje u muzičku školu, pošto je primetila moj veliki talenat. Ja sam pevala reklame za televiziju sa tri, četiri godine. Tada kreće moje muzičko obrazovanje, to je prvo bila violina jako kratko onda klavir, solfeđo. Sve je to išlo do puberteta, a onda, nisam mogla da uklopim sa školom. Bila sam odličan đak u osnovnoj školi, ja sam tada sa instrumentom upala u krizu – rekla je veteranka na samom početku u svom profilu.

Na poziv jedne prijateljice pre nekoliko godina, rešila je da ponovo zapeva, pa je tako do sada imala dosta nastupa, ali nije upela da se afirmiše tako da je zna malo veći broj ljudi.

-Moji nastupi su se desili jako kasno, već sam radila u struci, završila Ekonomski fakultet i počela da radim i onda je počelo moje angažovanje u muzici. Na poziv moje koleginice sam ušla u tamburaški ansambl. Ja sam pevačica starogradskih pesama, varoških šlagera, džeza i pop domaća i strana muzika – kaže Svetlana.

Takmičarka ističe da je srećna i zadovoljna žena, pre svega podvlači da joj je najvažnije to što je glas još uvek dobro služi.

-Zdrava sam, hvala Bogu, još uvek, glas me služi kao i ranije i što se ne bi malo igrali – rekla je ona pred sam izlazak na Grandovu scenu.

Publici se u prvom nastupu predstavila numerom „Dont speak“, a stručni žiri je ocenio da Svetlana poseduje ogroman potencijal koji još uvek nije iskoristila na pravi način.

-Ovo je pesma koju ja jako volim i mislim da je ovo njeno prvo izvođenje na ovoj sceni. Slušao sam vas sve vreme i kapiram da i vi isto volite ovaj stil, ali nisam siguran da ste otpevali onako kako vi možete. Imate sjajan glas, divnu boju, možda je malo tremica odradila svoje, a možda i neko vreme kako ste rekli ne nastupate aktivno. Potencijal se čuje i drago mi je da ste se prijavili – rekao je Mare.

-Ti si jedan od retkih dinamičkih pevača, što je naravno pozitivno i retko. Delim mišljenje sa Maretom, šta bi bilo kada bi ti imala korepeticiju, kada bi radila sa nekim da ti nešto malo doda i popravi. Onda bi Bijonse bila u ponedeljak na birou. Vrlo si talentovana i šteta je što to nije fantastično, izuzetno je dobro, ali što kaže Mare, ali i ja, potencijal je tu, ali nije u potpunosti upotrebljen – dodao je Haris.

-Ja sam bila podrška sve vreme, htela sam samo da pitam Svetlanu da li su i njoj deca najveći kritičari, kao što su i meni moja. Ja uvek zbog njih imam najveću tremu, pa možda je večeras trema bila prisuta zbog ćerke. Meni moje stvaraju tenziju toliko da prvo moram njh da zadovoljim, pa onda sve ostale – kazala je Ljubica.

Na samom kraju ovog nastupa, Haris se još jednom obratio takmičarki uz želju da njegovu kritiku prihvati kao podstrek za ostale nastupe u emisiji.

-Da takmičarka ne shvati pogrešno, rekli smo ovde neke kritike, jer vidimo potencijal koji je sjajan. Samo kao neki dijamant koji imate u ruci, malo ga treba doraditi ili obraditi, ali je on dijamat – zaključio je Haris.

BONUS VIDEO – Dragana Katić o novoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A. Milinković