Login/Registracija

KAKAV PROKRET! Pevačica dala otkaz i napustila Srbiju: „Donela sam ispravnu odluku, ali mi nedostaju deca“

Talenat nekadašnje finalistkinje šoua „Nikad nije kasno“ Danijele Kostić Stanković godinama je bio u zapećku, zbog čega je pevačica morala da radi u firmi kako bi zaradila za život. Ipak, u jednom trenutku je prelomila i rešila da svoj talenat za pevanje i unovči.

Život u rodnom Vranju zamenila je za onaj luksuzniji, ali i naporniji na brodu, gde već nekoliko meseci zabavlja goste pevajući sa bendom.

Verovatno je sad došlo pravo vreme za mene. Dobila sam ugovor na mesec dana i sad putujem i pevam na relaciji Nemačka- Norveška. Mislim da je ovo predivno iskustvo i pun pogodak– započinje priču Danijela za Grand i otkriva da li joj je bilo teško da napusti primarni posao u Vranju,

-Radila sam u privatnoj firmi koja ne daje neplaćeno, tako sam morala da je napustim da bih otišla na brod. Iako mi je bilo ok na tom poslu, imala sam divne koleginice, šefove, sve je bilo podnošljivo, ipak mi nije bilo teško da donesem tu odluku,jer napokon radim posao koji volim i za koji sam dobro plaćena. A naravno, ovo će biti jedna velika avantura za mene, jer ću da vidim mnoga zanimljiva mesta, da upoznam različite kulture. Svet je jedna velika riznica, tako da sam bez razmišljanja donela ispravnu odluku– ističe pevačica i dodaje da se za sad nije pokajala.

Kruzer je prelep,ima 15 spratova, nudi razne sadržaje. Tu sviraju pijanisti, dua, party bendovi kao što je moj, tu su i plesne grupe. Gosti su kulturni, veseli, igraju. Na podijumu za ples se nađu i parovi preko 70 godina i raznežim se kad ih vidim. Uživaju u starosti baš kako bi i trebalo. Dolazak ovde je prenašio moja očekivanja, sve je glamurozno i na nivou. Momci iz benda su super, profesionalni, kulturni,pravi drugovi. Završili su Berkly, tako da posao odlično znaju,a ja sam se već uklopila- priča ushićeno Danijela, dok na pomen ćerki zastaje.

Kaže, nedostaju joj svi članovi porodice.

Naravno deca najviše nedostaju. Još je ova mlađa upisala Srednju školu u Nišu, pa se malo i brinem,ali čujemo se često, pa nekako nadoknađujem nedostajanje. Rastužim se kad mi kažu da im nedostajem,ali znam da me podržavaju i vole, pa je nekako lakše. Ovo je jednim delom odlazak i zbog njih dve, da njima pružim neki bolji život,a jednim delom je zbog mene same- zaključila je Danijela za Grand.

BONUS VIDEO:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić