ŽESTOK POČETAK NOVE SEZONE Takmičar stao na crtu Harisu Džinoviću: „Otpevao bih bolje nego on“ (VIDEO)

I konačno, nakon dvomesečne pauze najemotivniji šou u regionu „Nikad nije kasno“ vraća se u vaše domove.

Znamo da ste sa nestrpljenjem čekali prvu epizodu koja će se emitovati već sutra od 21 čas na kanalu Prve televizije i zbog toga smo odlučili da vas obradujemo i pokažemo samo delić onoga što vas čeka u nedelju veče.

ZIRI NNK SNIMANJE 06092023 FOTO MUNJA ok

Spektakularno otvaranje osim sjajnog dvojca Dragane Katić i Žike Jakšića uveličali su Saša Milošević Mare, Haris Džinović i Ljubica Vraneš, ali i fantastični takmičari, spremni da ostvare svoje davnosanjane snove.

-Ja inače nemam vremena da gledam televiziju, ali kada su mi rekli da pogledam ovu emisiju, odmah je zavladala ljubav- rekao je jedan od novih učesnika i dirljivom porukom izazvao osmehe na licu.

0A0A5490

Dobro se zna da je smeh zagarantovan u Žikinoj emisiji te je jedan od takmičara nove sezone rešio da ispriča anegdotu koja je dovela sve do suza.

-Sedimo pred jednim izlogom, na sred raskrsnice i razmišljamo da li da idemo levo ili desno, mislimo da ima ljudi ispred nas, a ono, mi u stvari malo popili i zapravo se gledamo u tom ogledalu (smeh)- našalio se veteran i nasmejao sve, a posebno opersku pevačic Ljubicu koja se našla u ulozi žirija.

ipiccy image 29 1

Osim ljubavi i dobre zabave glavni motiv emisije „Nikad nije kasno“ su muzika i emocija, a Harisu Džinoviću je olako pošlo za rukom da svojim glasom razmrda ceo studio.

Ipak, jedan takmičar želeo je da mu u samom startu stane na crtu, što je Džinovića slato nasmejalo.

-Prvo sam mislio da otpevam neku sevdalinku, ali recimo da sam znao da će Haris biti ovde otpevao bih bolje nego on-našalio se duhoviti takmičar i nasmejao žiri i publiku.

IMG 9802

Šta vas još očekuje u prvoj epizodi i zbog koje takmičarke se Mare osetio kao da je u final pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Evo kakve promene vas očekuju u „Nikad nije kasno“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović