„21 godina je prošla, a još nisi odustao od mene“: Pevačica posvetila emotivne reči suprugu

Danijela Stankovic Kostic i suprug

Danijela Stanković Kostić, nekadašnja finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“, danas je proslavila više od dve decenije ljubavi sa Miodragom Kostićem, što je ponosno podelila putem društvenih mreža.

Uz fotografiju sa suprugom ,Danijela je na Fejsbuku istakla da danas slave 21 godinu braka, ljubavi i uzajamne podrške.

danijela kostic

21 godinu sa mnom si izdržao, nisi još odustao od mene. Srećna godišnjica-poručila je pevačica, nakon čega su usledile mnogobrojne čestitke njenih fanova i prijatelja, sa željom da zauvek ostanu zaljubljeni kao prvog dana.

Inače, pevačica se na današnji dan 2001. godine u Vranju zavetovala na večnu ljubav svom dugogodišnjem dečku.

Na svečanoj ceremoniji Danijela je, kao i svaka mlada, ponela klasičnu belu venčanicu, dok se mladoženja odlučio za odelo i šarenu kravatu.

danijela svadba

Iako je na venčanju imala dugu crnu kosu, vremenom se ošišala „do glave“, te je njena pojava izazivala, a i dan danas izaziva kotroverzne komentare u njenom rodnom gradu iz kojeg nikada nije htela da ode.

Kako je i sama govorila, njena kratka kosa ljudima je uvek „upadala u oči“, a neobrojano puta je čula komentre da nije normalna ili da je čak i bolesna. Ona se nikada nije obazirala na zle jezike i surove komentare i nije imala nameru da promeni sada već svoj prepoznatljivi izgled.

-Uglavnom su svi šokirani kada me vide, ne očekuju da neko sa 42 godine, majka dvoje dece ima ovakvu frizuru. Ali ovo je moj izbor, ne isplati se baš uvek biti drugačiji, ali ako smo dosledni sebi, onda je to prava stvar– rekla je jednom prilikom Danijela. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić