Login/Registracija

„Imamo više pevačica u Americi nego u Srbiji“ Frontmen „Nevernih beba“ otkrio u kakvim je odnosima sa bivšim koleginicama iz benda

Tokom 30-godišnje uspešne karijere grupa „Neverne bebe“ promenila je nekoliko pevačica, a među prvima bila je Gorica Ponjavić koja se u bendu zadržala od 1996. do 2003. Kasnije je došla Jana Šušterić koja je ostala do 2010., a danas se frontmen čuvenog sastava Milan Đurđević šali kada mu se spomenu bivše koleginice.

Nismo mi promenili mnogo pevačica. Imali smo Goricu, Janu i ostale devojke su i dalje tu. Jelena je u bendu dvadeset jednu godinu, a Tijana jedanaest– rekao je Milan za Grand i otkrio gde su danas nekadašnje pevačice „Nevernih beba“ i da li su u kontaktu.

Gorica je otišla u Ameriku, a nakon nje i Jana. Jedan moj drug se šali da imamo više pevačica u Americi nego u Srbiji. One su ostavile trag kao pevačice „Nevernih beba“ i naravno da smo u kontaktu. Gorica će biti gost na turneji povodom trideset godina, doći će iz Amerike i biće tu na pet, šest koncerata koje ćemo da radimo. Mislim da ljudi i kada više ne rade zajedno mogu da ostanu prijatelji. To nije prepreka-istakao je Đurđević u intervjuu za Grand koji možete da pogledate u nastavku teksta.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić