Posle Žike Jakšića pravac u „Zvezde Granda? Dejan i Sabina ne staju: „Za sekundu se sve preokrenulo“ (VIDEO)

Da je takmičenje „Nikad nije kasno“ mnoge pevače vinulo u zvezde, ali i stvorilo brojna prijateljstva među učesnicima svedoče Dejan Drašković i Sabina Kaltak.

Osim što nastupaju zajedno, finalisti popularnog šoua koriste svaku priliku da se druže i dobro zabave, a u to se ekipa Grandove redakcije uverila kada ih je slučajno srela ispred studija u Košutnjaku.

-Odlučili smo da svratimo do vas, seli smo auto i došli u Beograd- rekao je Dejan, što je Sabina i potvrdila:

-To smo sve isplanirali jutros dok smo pili kafu, za sekundu se sve preokrenulo. Teško nam je da se razdvojimo, lepo nam je, puno je smeha uvek kada smo zajedno!

sabina i dejan

Grandov studio u finalistima je već po samom dolasku izazvao lavinu emocija te su pred našim kamerama evocirali uspomene koje ostaju za ceo život.

-Jednom sam rekla da bih volela da sam ovde ova fotelja (smeh), da budem rekvizita ovde. Malo me je seta uhvatila, ali nadam se da ću ostati u ovom svetu i da mi u budućnosti neće toliko nedostajati takmičenje. Za mene je „Nikad nije kasno“ predivna uspomena- priznala je Sabina.

image00003 4 768x576 1

Kao pravi profesionalci Dejan i Sabina poželeli su svu sreću novim takmičarima i dali niz saveta zlata vrednih, poučeni svojim iskustvom na Grandovoj sceni.

-Veoma je bitno da budeš svoj, da pažljivo biraš pesme kojima se predstavljaš i da jednostavno uživaš jer ovo je deset nezaboravnih meseci. Fenomenalno druženje, živite život, jedan je!- poručila je pobednica, a savetima se pridružio i njen kolega Dejan.

dejan

Iako je takmičenje odskočna daska i prvi korak u karijeri, šarmantni Drašković iz Crne Gore odlučio je da ozbiljno zagrize i odmah nakon spektakularnog finala objavi nove numere koje su naišle na lavinu pozitivnih komentara.

-Jako sam zadovoljan reakcijama publike. „Okovima“ je pesma koja je klupska varijanta, dok „Još te sanjam“ je dosta emotivna jer govori o ljubavi koja se tragično završila. Naravno planiram da nastavim dalje, uskoro ide pesma „Rolekoster. Idem ofanzivno! Takmičenje „Nikad nije kasno“ mi je donelo popularnost, ali sam odlučio sam da bih iduće godine mogao da se oprobam u „Zvezdama Granda“- rekao je Dejan sa osmehom, a potom priznao da uprkos dosadašnjem iskustvu ima još mnogo toga da uči.

-Tokom takmičenja sam objavio novu pesmu, ali nisam je dovoljno marketinški ispratio. Kada uđeš u ovaj posao počneš da se družiš sa ljudima koji imaju malo više utakmica u nogama i onda znaš neke tajne koje nisi znao pre. Tako da sam shvatio da u marketing treba ulagati isto kao u pesme.

image00011 768x432 1

Da „Nikad nije kasno“ ostvariti svoje snove na svojoj koži osetili su Dejan i Sabina, koji smatraju da njihovo pravo vreme tek dolazi.

-Ono što sam davno trebao da uradim, radim sada i ne dozvoljavam da jedna mala stvar, kao što su godine, me spreči da idem punom parom. Druga mladost!- priznao je pevač, zbog čega se Sabina našalila.

-Ja ništa ne radim kao moj kolega veteran definitivno! Idem lagano napred, ali radi se!

image00001 1 2 768x432 1

Šta su finalisti još otkrili što do sad niste znali pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Ispovest Dejana Draškovića koja ledi krv u žilama

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Milinković