Login/Registracija

Dva moćna vokala bore se za opstanak u emisiji, a samo vi odlučujete ko će proći dalje (FOTO)

Jovan Goranović i Mirjana Alempić Kušić glasanje
Jovan Goranović i Mirjana Alempić Kušić glasanje

Jovan Goranović i Mirjana Alempić Kušić bore se jedno preostalo mesto u nastavku takmičenja o čemu odlučujete vi na onlajn glasanju.

Sinoć smo uživali u neverovatnim interpretacijama šest pevača veterana koji su odlučili da u ovoj sezoni ostavre svoje muzičke snove.

Svoje oduševljenje nisu krili ni članovi stručnog žirija u kome su se pored Saše Miloševića Mareta našli i Goca Tržan i Enis Bešlagić koji su se na kraju emisije našli na teškom zadatku.

ipiccy image 11 3
Jovan Goranović i Mirjana Alempić Kušić glasanje

Nakon njihove odluke kao i publike u studiju, završnu reč o još jednom kandidatu imate vi koji do utorka u ponoć odlučujete da li ćemo u nastavku gledati Jovana Goranovića ili Mirjanu Alempić Kušić koji se nalaze na Fejsbuk glasanju i za koje možete glasati OVDE.

Screenshot 2023 11 26 230839

Jovan Goranović i Mirjana Alempić Kušić glasanje

Podsećamo, Jovan Goranović je vozač kamiona koji je sa 16 godina otišao iz Bosne i bolji život pronašao u Nemačkoj gde i danas živi, a u emisiji je svoj moćan glas pokazao kroz pesmu „Mećava“ od Luisa.

Mirjana Alempić Kušić iz Rogatice razgalila je studio pesmom „Moj dilebere“ koja važi za izuzetno tešku pesmu koju je ona maestralno izvela.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić