OVO GAĐA PRAVO U SRCE Mujo pokidao Jašarov hit, žiri zanemeo: „Uspeo si!“

Mujo Sacirovic 7
Mujo Šaćirović

Inženjer eletrkotehnike Mujo Šaćirović Mućo (59), Beograđanin koji je došao iz švajcarskog Vintertura odlučio je da se oproba u takmičenju „Nikad nije kasno“ jer želi veliku ljubav koju iskazuje dok peva da podeli sa publikom.

Takmičar je prilikom predstavljanja istakao da je rođeni Sjeničanin, ali da tamo nikada nije živeo s obzirom da je odrastao u beogradskom naselju Rakovica.

-Slavili smo supruga i ja Novu godinu u Cirihu i slučajno sam dobio ponudu i ugovor posle tri dana da radim u Švajcarskoj – objasnio je takmičar i istakao da se slučajno našao u dijaspori.

Mujo Sacirovic 5

Predsednik žirija Saša Milošević Mare nije želeo da uzima enerigiju takmičaru pre nastupa koji je za debi u takmičenju „Nikad nije kasno“ izabrao numeru „Kad sreća dogori“ Jašara Ahmedovskog.

Ovako je pevao Mujo Šaćirović:

Nakon sjajnog nastupa Mare je prvi uzeo reč i pohvalio takmičara.

-Mujo je imao želju da podeli svoju energiju i taj osećaj lepote dok izvodi muziku i apsolutno je uspeo u tome. Mogu samo da konstatujem da ti je intonacija najbolja kada gledaš u pravcu supruge, da znaš. Mislim da se tad koncentrišeš i da ti ništa ne odvlači pažnju kad gledaš u svoje biće. Šteta što nije bilo vremena da se ozbiljnije baviš muzikom, ali nikad nije kasno – poručio je Mare.

Mujo Sacirovic 4

Enis Bešlagić je priznao da je prvi put čuo veliki Jašarov hit ali da vidi da pevač zaista uživa u pevanju.

-Vidi se da volite to što radite i na ovim prostorima svi pevaju. Ja više ne znam ko ovde peva, i oni što znaju i oni što ne znaju, a vi zaista znate. Mujo, svaka čast na energiji – rekao je glumac.

Gocu Tržan zanimalo je da li se takmičar bavi pevanjem, a takmičar je objasnio koliko peva u poslednje vreme.

Mujo Sacirovic 6

-Ja sam totalni amater. Ali sam i stari bajker. Vozim motore sa mojim prijateljima u Švajcarskoj. Imamo jednu prostoriju gde držimo motore i onda smo došli na ideju zašto ne bismo tu gde povremeno i sedimo uzeli i malo muzike za našu dušu. Onda smo tako sa najobičnijim kompjuterom počeli da vežbamo – ispričao je takmičar a Enis je bio iznenađen:

-I baš „Oko ponoći“ bajkerska pesma? – upitao je glumac što je izazvalo smeh ali je Mare razjasnio situaciju.

-Nikola Grbić je autor teksta. Kad izgori sveća baca te u neku steu, ali kad kaže „oko ponoći ja ću ti pomoći“ baca jedno sasvim drugo svetlo. Tad nije bilo inženjera elektrotehnike očigledno – rekao je Mare.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 25102023 FOTO MUNJA 2 ok 1

Goca Tržan naglasila je da joj se dopalo takmičarevo izvođenje ali je insistirala da on otpeva „Motore“ od Divljih jagoda u sledećem krugu.

-Sve je to u redu, ali da vam kažem, pošto sam dugo na tim bajkerskim skupovima, uvek posle 12, jedan ne čuju se više „Motori“ već nešto drugo“ – objasnio je Šaćirović.

IMG 3766

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A.Dačić