Jelena i Aleksandra izdominirale, mali Vuk ponovo ukrao šou: „Samo napred mama, lepo ti ide“

ipiccy image 8

Dve prelepe dame Jelena Mitrović i Aleksadra Stanisavljević odmerile su snage u drugom po redu duelu ove večeri u emisiji „Nikad nije kasno“.

Raspoložene i nasmejane stale su četvrti put na Grandovu scenu, a svojim nastupima su oduševile publiku, žiri, ali i sve gledaoce karaj malih ekrana.

0A0A4765

Jelena je za ovo pojavljivanje odabrala numeru Bisere Veletanlić „Milo moje“. Pevanjem, harizmom i raskošnim talentom potvrdila je još jednom da joj je mesto u ovom takmičenju, a to svedoče i komentari žirija.

-Jako lepo izgledaš, vrlo si elegantna i lepo je da imaš podršku i da se osećaš sigurno. Ovo je pesma koja izgleda lagano, ali je domaći zadatak. Ti si je donela na svoj način i to se meni sviđa, ja ne volim puke imitatore orginala, želim ti puno uspeha i lepo te je videti na bini – rekla je Neda Ukraden, a odmah se nadovezao Dragi Domić:

-Jelena, mnogo ste lepi, ovo je bilo kao reka ili kao more. Fino, lepo, srazmerno, prijatno za uši, čak sam i sve to emotivno doživeo.

0A0A4770

-Jelena je do sada pokazala znanje i umeće. Pokazala se u tim donjim lagama u kojima se zaista pevač pokaže, visine ljudi pevaju dobro, ali niski tonovi pogotovo kod ženskih vokala se teško ubadaju. Tu je kraljica Neda koja to peva, a Jelena je to pokazala sada i ja sam uživao – zaključio je Mare.

Aleksandra je odabrala pesmu iste pevačice „Zlatni dan“, a naravno da je kompletan šou tokom njenog nastupa uzeo mali Vuk koji je mamu bodrio sa Žikom. Nakon nastupa je takmičarkin sin dao prvi komentar, a rečima je nasmejao sve.

0A0A4839

-Samo napred mama, lepo ti ide – rekao je Vuk.

-Ti si odabrala najtežu pesmu koju si mogla da odabereš za večeras. Donela si na svoj način, ali mislim da ti možda neka druga pesma leži više, ali mi je bilo zadovoljstvo slušati. Ti si jako muzikalna i želim da uživaš sa sinom i želim ti uspeha, da traješ i da te vidimo u nekom narednom krugu – rekla je Neda.

-Kaže Aleksandra da je muzikom prestala da se bavi kada je rodila sina, e pa svaka vam čast. Rodili ste i vaspitali jedno divno dete, a kada se vidi dete, vidi se i kakva je majka. Boja glasa me malo podseća i na Eksta Nenu milsim da nju volite – rekao je Dragi, a Aleksandra je odgovorila:

-Volim ja i Nedu, ali mi nisu dali da pevam njenu pesmu.

0A0A4818

Odmah se umešao Žika koji je objasnio šta se dogodilo. Naime, veterani uvek pošalju nekoliko pesama, a produkcija im pomogne u odabiru samo da se neke pesme ne bi ponavljale nekoliko puta u emisiji. Nakon Žikine priče, Aleksandra je zajedno sa Nednom otpevala deo pesme „Zora je svanula“ i tako joj se ispunula želja.

0A0A4751

-Ja ti čestitam na ovom nastupu, i voleo bih da se vidimo i dalje – zaključio je Mare.

Nakon što su svi pogledali retrospektivu nastupa, uledilo je glasanje, tako da smo dobili još jednog polufinalistu.

Jelena Mitrović je odnela pobedu u ovom duleu 3:2, tako da je ona polufinalista osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“, dok se za Aleksandru glasa na Fejsbuku odmah nakon emisije.

Foto: Z.K.Munja/Filip,
Autor: A. Milinković