Edo i Omer pokidali hitove Šerifa Konjevića i stavili žiri na muke: „Kome god da ne daš glas pogrešio si“

0A0A4709

Edvin Edo Husarić večeras je otvorio emisiju kada se pojavio na velikoj sceni emisije „Nikad nije kasno“ na kojoj se našao u duelu sa kolegom Omerom Polićem.

Pre nego što je Edo zapevao, obratila mu se Neda Ukraden koju je pomalo zbunio to što mu je neostavrena želja da završi Elektrotehnički fakultet, a ne neki festival ili album u muzičkoj karijeri.

Ja svojoj deci kažem školujte se dokle možete, ja zbog muzike nisam uspeo da izdvojim dovoljno vremena i da se posvetim tome, ali nikad nije kasno, ko zna– obajsnio je Husarić.

0A0A4691

Gde su ovi ljudi do sada bili, zašto mi njih tek sad gledamo– pitala se Ukradenova kada je videla kako je pevao u prethodnim pojavljivanjima.

Žika je podsetio gledaoce da je Neda jedna od retkih pevačica koja je završila fakultet i uspela da uskladi pevanje i školovanje, što zanči i on kada je Edo javno obećao da će nešto završiti, a zatim je zapevao „Nisam te ponizio“ od Šerifa Konjevića kojom je zadovoljio kriterijume žirija.

0A0A4698

Ovo je sve bilo jako na svom mestu, upakovano baš kako treba, tačno dozirano i sa ukusom. Što se mene tiče bravo– rekao je Dragi Domić, a pohvalama se pridružila i Neda.

Ovo je jedna zrela interpretacija, Šerif uvek zadaje domaći zadatak. Bravo– dodala je pevačica.

Ja dolazim u iskušenje da ne komentarišem pevanje, nego da ga propitam jake struje (smeh). Ovo si položio sa čistom desetkom– istakao je Saša Milošević Mare.

0A0A4716

Pevačku snagu sa kolegom, u ovom duelu, odmerio je Omer Polić koji se večeras takođe predstavio pesmom od Šerifa Konjevića „Pusti me već jednom, pusti me“.

Sve je ostavio na sceni, svaka čast. Sve si bolji, to mi se dopada-rekao je Mare, dok je na Nedu ostavio pozitivan utisak koji nije krila.

Ja sam očarana načinom na koji je on to dozirao. Kapa dole– dala je svoj sud Ukradenova.

Ovo nije naivna pesma, ovo je izazov za svakog od nas. Ono u čemu sam najviše uživao je gledaju i vas kako uživate dok je izvodite– smatrao je Dragi.

0A0A4723

Na kraju neverovatnih interpretacija, došalo je vreme za konačan sud.

Strašna situacija, kome god daš glas nisi pogrešio i kome ne daš pogrešio si, ali ovog puta dajem prednost iskustvu i tehnici i to će biti Edo– poručio je Mare, dok je orkestar svoj glas dao Omeru.

Dragi je glasao za pesmu koju više voli s obzirom da su oboje kvalitetni, te je njegov glas otišao Edu, a isto je glasala i publika iz studija, za razliku od Nede koja je svoju podršku dala Omeru.

U konačnom zbiru, u polufinale otišao je Edo Husarić.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić