Login/Registracija

Neda Maretu jednim gestom izmamila široki osmeh na lice: „To je prelepo“ (VIDEO)

Vesela atmosfera i lavina emocija očekuje vas i večeras od 21 sat na TV Prva kada je na programu nova epizoda najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“. Publika je već navikla da osim sjajne muzike, bude i onih pesama i životnih priča koje umeju i da rasplaču, a kroz to prolaze i svi u studiju uključujući i domaćine, goste, kao i članove žirija koji su uvek spremni da se izbore sa svakim muzičkim ili nekim drugim izazovom.

Ovog puta sjajnu ekipu emisije „Nikad nije kasno“ svoji osmehom, dobrim raspoloženjem i prolećnim autfitom upotpunila je Neda Ukraden kojoj su Žika i Mare udelili pregršt komplimenata, a kako i ne bi kada pevačica prosto blista.

Na lepim rečima pevačica je svojim dragim kolegama odlučila da se oduži onako kao najbolje ume i zna, dobrom muzikom i savršenom atmosferom, a pored Nede da sve bude savršeno večeras će se pobrinuti i druči član muzičkog žirija, Dragi Domić čiji je otac nekada i sam bio učesnik.

Čim su se Neda i Žika latili miktofona, u studiju je nastao lom. Hitovi i muzičke želje su se samo ređale, a publika je istog trena ustala na noge i napravila ozbiljnu žurku tik pred početak snimanja.

U jednom trenutku pevačica je pesmu posvetila producentu, a Mare je zbog toga oštro negodovao:

-A mene ste zaboravili – zabrinuo se omiljeni predsednik, pa je Neda brže, bolje ustala i zapevala samo za Mareta njegovu omiljenu pesmu što mu je izmamilo široki osmeh na lice.

To je bilo prelepo Nedo – zaključio je on.

Ovaj tekst plod je naše mašte u cilju da vas zabavimo, a kako je u studiju vladalo pravo narodno veselje preporučujemo vam da u videu ispod pogledate pojedinosti:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.