Login/Registracija

Aleksandra Stanisavljević otkrila šta se dogodilo pre nastupa: „Isak je imao paniku, nije bio siguran“ (VIDEO)

Veteranka Aleksandra Stanisavljević ostavila je sjajan utisak na publiku već prvim pojavljivanjem u emisiji „Nikad nije kasno“. Ove nedelje svojim nastupom ostavila je sve bez daha, a stručni žiri je imao samo reči hvale za njeno pevanje.

Aleksandra je nakon nastupa za Grand sumirala utiske, pa nam je priznala da je ipak moglo dosta bolje. Dok je davala izjavu društvo joj je pravio sin Vuk koji je postao miljenik publlike nakon drugog kruga kada je nastupao sa njom na sceni.

-Zadovoljna sam nastupom, ali uvek kažem da može bolje. Kao i svaki put, Vuk je ukrao šou, ali se mama ne ljuti, scena je njegova – kaže ona.

Takmičarka priznaje da joj se mnogo toga promenilo u životu od kada se pojavila u takmičenju i da će se od sada fokusirati više na muzičku karijeru.

-Do sada sam bila u nekim drugim mojim poslovnim angažmanima koji se tiču posla koji radim. Nisam imala vremena da se usresredim na te stvari, na pevanje, ali evo sada rapisujem konkurs za pevačicu, sve je moguće – dodaje veteranka.

U revijalnom delu emisije Aleksandra je nastupala sa Isakom Šabanovićem, a sa nama je podelila kakav je osećaj pevati sa jednim od najboljih pevača koji se do sada pojavio u „Zvezdama Granda“.

-Isak je divan dečko, imao je malu paniku od teksta pesme, nije bio potpuno siguran. Ja sam se potrudila da mu pomognem, ali i on meni, bio mi je velika podrška – zakljčila je ona za Grand.

U videu pogledajte šta je još Aleksandra rekla pred našim kamerama nakon nastupa u trećem krugu.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković