Login/Registracija

Grandov voditelj uhvaćen u provodu sa pevačicama orkestra „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

IMG 20230725 WA0006

Voditelj Grand televizije Živojin Krstić uhvaćen je u provodu sa pevačicama orkestra „Nikad nije kasno“ Sarom Vidaković i Varjom Topalović.

Kako smo saznali, poznata frizerka Vesna Maksimović proslavila je sinoć rođendan u jednom restoranu u Zemunu, a među zvanicama našli su se brojni prijatelji i kolege.

IMG 20230725 WA0007

U jednom trenutku su pevačice zapevale u duetu uz tamburaše i oduševile sve prisutne goste. Do kasno u noć su uživali uz pesmu, hranu i piće.

Kako naš izvor navodi, posebna emocija nastala je kada su Sara i Varja otpevale nekoliko pesama, pa su tako još jednom pokazale koliko su talentovane.

-Bilo je divno, rođendan je protekao u najboljem raspoloženju. Devojke su zasita divne, ja sam ih sinoć upoznao i mogu da kažem da su sjajne pevačice, ali su i divne osobe – kaže izvor i dodaje:

-Iako su bile pozvane kao gošće na rođendan, nije im bilo teško da za sve nas otpevaju nekoliko pesama. Bilo je tu svega i narodnjaka, ali i nekih pop numera, nema reči stvarno.

Podsetimo, Sara je pre nekoliko dana u razgovoru za Grand nakon što je objavila prvu pesmu priznala da joj već nedostaju snimanja.

-Sad kad imam priliku, pozdravljam sve moje kolege iz orkestra „Nikad nije kasno“ i ekipu iz emisije. Skoro se završila sezona, a meni već snimanja fale – rekla je ona.

BONUS VIDEO – Članice orkestra „Nikad nije kasno“ otkrile šta im najviše smeta

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Privatna Arhiva,
Autor: A.Milinković