Login/Registracija

Veliko slavlje u domu Željke Jurišić, ponosna mama puca od sreće: „Kćeri moja danas postaješ vojnik“ (FOTO)

zeljka jurisic 10 ok 630x426 1

Bivša učesnica emisije „Nikad nije kasno“ Željka Jurišić danas ima veliki povod za slavlje. Ona se oglasila na društvenim mrežama i sa pratiocima podelila radosne vesti.

Naime, njena ćerka je ispunila životni san i učinila roditelje najponosnijim. Veterankina naslednica odlazi u vojsku, pa je ovo veliki povod za slavlje u njihovom domu.

6c9822db667c98f8895ab3069889e19c3ddf0685

-Kćeri moja, do neki dan mala, a sada odrasla i postaješ vojnik. Sretan ti odlazak u vojsku. Majka ti želi sve najbolje. Ispunila si svoj san. Volim te – poručila je ona uz fotografiju.

Odmah su usledile čestitke najbližih, a prijatelji su poručili Željki i njenom suprugu da budu ponosni na uspeh koji je postigla ćerka.

Capture 89

-„Bravo mama“, „Svaka čast“, „Budi ponosna“, „Ćerka je tvoj ponos“, „Čestitke porodici“ – samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, Željka se nedavno u izjavi za Grand dotakla odnosa sa Šemsom Suljaković, a tom prilikom je otkrila da li je i dalje razočarana u svog idola kako je ranije govorila.

-Pa razočarana ili iznenađena ni sama ne znam… Da, nije mi pružila potpuno poverenje u finalu, ali sada kada gledam na to i ne dotiče me, jer svako ima pravo na svoje mišljenje. Možda nije bila raspoložena u datom momentu, jer sam do tada imala svu njenu podršku. Ja nju i dalje volim, poštujem i rado pevam njen repertoar – rekla je ona nedavno za Grand.

BONUS VIDEO: Željka Jurišić ostavila posao zbog pevanja:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković