Pevačica orkestra „Nikad nije kasno“se našla usred okršaja u saobraćaju, sve javno otkrila: „Moramo da se borimo protiv ljudske gluposti“

Varja Topalovic

Pevačica orkestra „Nikad nije kasno“, Varja Topalović nakon završene sezone „Nikad nije kasno“, letnju pauzu provodi radno i uživa u svakom nastupu sa publikom koja joj daje vetar u leđa.

Iako pevačica pleni vedrm duhom, sada je pokazala i svoju borbenu stranu, kada je doživela nepirjatnu situaciju u saobraćaju koja je izrevolitirala do te mere da je svojom pričom želela da apeluje na ljude da razmisle o svom nedoličnom ponašanju.

Naime, Varju je otac vozio na svirku, kada je stao kako bi pevačica izašla do bankomata, a onda je usledio šok.

Zastali smo kod banke da ja podignem novac, paralelno parkirani sa gospodinom sa naše desne strane koji sedi u kolima i vidi mog tatu pored njega. On izlazi iz automobila i i udara svojim vratima u naš auto pri čemu ostaju ogrebotine. On izlazi i ubeđuje nas kako je moj tata kreuo i pogurao naš auto i da se to zato dogodilo- počela je priču Topalovićeva koja tvrdi kako ima razumevanja za sve osim za bezobrazluk koji je usledio.

vvv

Kada sam ja prišla da pitam u čemu je problem, on je rekao: „Jel to zato što vas je dvoje pa ste vi u pravu?“. Molim vas ljudi, moramo da se borimo protiv ljudkse gluposti i ljudi koji nam vređaju inteligenciju. Da ne pomislite pogrešno, ali stvar je u tome što je čovek izašao i ponaša se tako da nam vređa inteligenciju, znači šta ima loše u tome da se izvini, dešava se svima. Umesto toga meni čovek od 40 godina govori to pto sam rekla. Na šta liči to?– ispričala je Varja koja je dobila veliku podršku pratilaca.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić