Login/Registracija

Pevačica orkestra „Nikad nije kasno“ objavila prvenac: „Bila bih presrećna da znam da je Žika čuo pesmu“

ALEN ADEMOVIC I SARA VIDAKOVIC NNK SNIMANJE 22032023 FOTO MUNJA 12 ok

Violinistkinja i članica otkestra „Nikad nije kasno“ Sara Vidaković pre nekoliko dana objavila je svoju prvu pesmu. Ova talentovana devojka ne krije sreću zbog uspeha koji je postigla, a u razgovoru za Grand priznaje da joj emisija nedostaje iako se sezona završila nedavno.

Njena prva pesma nosi naziv „Više nisi tu“, u pitanju je emotivna balada u kojoj je Sara pokazala glasovne mogućnosti koje poseduje.

SARA VARJA

Prezadovoljna sam pesmom i zahvalna sam što je baš meni ukazano poverenje da je iznesem – počela je ona.

Sara priznaje da joj znači mišljenje kolega iz orkestra „Nikad nije kasno“ koju su joj pružili nakon što je pesma objavljena.

-Kolege iz orkestra su reagovale sjajno, pružili su mi podršku kao prave kolege, podelili pesmu i bilo im je drago zbog mene svakako – kaže ona i otkriva da li je neko od njih učestvovao kao saradnik na ovoj numeri:

-Ne, kolege iz orkestra mi nisu pomogli oko realizacije pesme, ali to ne znači da u budućnosti nećemo saređivati na nekim novim pesmama.

orkestar

Pevačica za Grand otkriva da će joj biti drago da čuje komentar Žike Jakšića nakon što on bude preslušao njenu novu pesmu.

-Ja bih bila presrećna da znam da je Žika čuo pesmu i da mu se dopada, a ako još uvek nije, nadam se da će mu se dopasti – priznaje Sara.

Iako se takmičenje završilo pre manje od dve nedelje Sara kaže da joj nedostaju snimanja, veterani, ali i cela ekipa koja radi na realizaciji emisije.

-Sad kad imam priliku, pozdravljam sve moje kolege iz orkestra „Nikad nije kasno“ i ekipu iz emisije. Skoro se završila sezona, a meni već snimanja fale – zaključila je ona za Grand.

BONUS VIDEO: Članice otkestra otkrile šta zameraju kolegama:

U videu ispod poslušajte novu pesmu Sare Vidaković:

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković