Login/Registracija

Ekstra Nena bez dlake na jeziku o devojkama koje mlade odlaze kod plastičara: „Kakav ti je dete mentalni sklop ako sebi radiš to?“ (VIDEO)

Pevačica Snežana Berić Extra Nena ponovo se našla u sudijskoj stolici takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“.

Ona ne krije sreću što je deo ove porodične emisije, a za Grand je priznala da se dešavanja u ovom šouu prate i u njenom domu svake nedelje.

-Uvek se radijem kada dođem u ovu emisiju jer ona pre svega donosi radost onima koji se takmiče, a sa druge strane publika to sa ushićenjem čeka. Publika možda ima skrivene želje, pa sebi kažu vidiš kako je on ili ona, ili šta bi bilo kada bi ja ovako. Bude se razna sećana, ali bude se i emocije kod svih, gledala sam ja da bude i neka suzica – kaže ona.

Nena priznaje da redovno prati emisiju i otkriva da li bi možda nekada prihvatila stalnu ulogu sudije u nekoj emisiji sličnog tipa.

-Ja retko gledam televiziju jer tu ima stvari koje nisu baš pozitivne, ali volim da pogledam Žiku. On je jedna pozitivna ličnost od samog početka, on je čovek koji voli da donosi sreću drugima to mi se jako sviđa. On se raduje i proživljava svašta sa učesnicima i gledalištem, naravno volim i zbog Mareta koji je predsednik žirija. On uvek zadnji sud donosi on je raciononalan i realan. Ne bih prihvatila ulogu kao član žirija samo kao predsednik, ali zavisi koja je forma emisije – dodaje ona.

Kako sa godinama sve bolje izgleda, zanimalo nas je i kako se pevačica neguje. Ona se u razgovoru osvrnula i na mlade devojke koje već sa 18. godina rade neke operacije na sebi, a za njih je imala i jednu važnu poruku.

-Za žensku osobu je najvažnije da se ne ugoji. Svako može da radi šta hoće, ali ako hoćete na televiziju onda morate da budete vitki da bi tamo izgledali normalno. Sve se primećuje na licu, ako neko ima malo mentalnog znanja, a i para on može da radi na sebi. Šetnja, umerena ishrana, čak i onda kada grešimo i ja grešim i najedem se sendviča kasno, onda sutra to izbacim iz sebe. Nije u redu da neko već sa 18 godina krene u operacije, onda se ja pitam kakav ti je dete mentalni sklop ako sa tim godinama radiš sebi to, šta ćeš da radiš sa 50- zaključila je pevačica.

U videu pogledajte šta je još Extra Nena rekla za Grand:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković