Login/Registracija

Luna Đogani ponovo trudna: Marko podelio srećne vesti (FOTO)

Rijaliti učešnica i blogerka Luna Đogani ponovo je u drugom stanju, a lepe vesti su odmah podelili na društvenim mrežama.

Naime, njen suprug Marko Miljković na svom Instagram profilu podelio je fotografiju sa njihovom ćerkom Miom, te otkrio da par čeka još jednu devojčicu.

– Siže seka –napisao je on uz objavu.

Inače, mesecima unazad nagađalo se u kakvim odnosima su Luna i Marko, zbog toga što se on nije pojavio na njenom rođendanu.

– Zaista je sve kako treba, ništa se nije desilo. Da se ponavljam kao papagaj, da pričam jedno te isto u krug… Dosadna sam i sebi i drugima. Da je bilo šta bilo, ljudi bi znali. Sve je super, sve je u najboljem redu. Glupe teorije, glupe priče, to je sve što mogu da kažem na tu temu – objasnila je Luna nakon glasina o razvodu.

Podsetimo, Luna Đogani nakon rođenja ćerke Mie izgubila je jednu bebu, što je par objavio na svom Jutjub kanalu.

– Nažalost smo izugbili bebu, jer plod nije uspeo da se učvrsti u prvih 12 nedelja. Nismo hteli odmah da pričamo o tome. Ne želimo previše da diskutujemo o tome. Virus je prošao kroz mene, doktorka nam je to rekla. Plod je bio jako mali i osetljiv. Prestalo je bebi da kuca srce – poručila je Luna Đogani.

Foto: youtube/siktertube7instagram ,
Autor: A.M/Blic