Kosmajac nakon raskida sa pevačicom prešao na medicinske sestre: „Napravili su od mene ženskaroša“ (VIDEO)

stefan petrovic kosmajac ok FOTO MUNJA 2

Mladi pevač Stefan Petrović Kosmajac proslavio se učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Njega već dugo bije glas da je veliki ženskaroš, ali je u novoj pesmi koju je objavio pre nekoliko nedelja poručio da „Neću da se ženim“.

Mnogi su pomislili da su ga žene sa kojima je do sada bio u vezi razočarale, pa je odustao od ženidbe, a Kosmajac za Grand otkriva šta je zapravo istina.

-Biće ženidbe sigurno nekada, ali trenutno neću da se ženim (Smeh). Meni je malo to sve dosadilo, napravili su od mene nekog ženskaroša, mislim kao da sam ja jedini koji voli žene, kao da sam imao ne znam koliko žena u životu – kaže on.

O njegovoj vezi sa pevačicom Dušicom Ikonić se mnogo pričalo i pisalo u medijima, a nakon raskida Kosmajac se skoz promenio. I sam priznaje da je sada dosta zreliji, a njegovu fizičku promenu su svi primetili.

2188f97397b332d453cf588a18bf7bc81cb955b4

-Čovek se menja kako idu godine, meni tada moje godine nisu dozvoljavale da budem ozbiljan. Sada već je prošlo dve, tri godine – priznaje pevač i otkriva da li mu se na nastupima udvaraju devojke:

-Ja kada završim nastup odmah brišem kući. Svako jutro sada šetam, pešačio sam skoro 30 kilometara, pa sam se malo i ukočio. Sada primam injekcije, ne pitajte me ništa, ali bude tu i neka medicinska sestra da pripomogne.

U nastavku teksta pogledajte šta je još Kosmajac rekao za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić