Login/Registracija

Đani započeo ljubavno odbrojavanje, evo šta radi (VIDEO)

Folker Radiša Trajković Đani za nepuna dva meseca proslaviće 27 godina braka. Ne samo da je sam pevač oduševljen svojom dugovečnom ljubavi prema supruzi Slađi, već su i njegovi fanovi oduševljeni tom činjenicom.

Zato su na njegovoj fan stranici na Instagramu podelili video u kome popularni pevač priređuje iznenađenje svojoj surpuzi koja iznenađen u bade mantilu otvara vrata.

Pevač dolazi za pokonom i cvećem, i to sve uz pratnju harmonike i cveće, a potpis uz video je jasan.

-Za dva meseca 27 godina braka – ispis je koji prati ovaj snimak.

Očigledno je da je Đani rešio da priredi pravo iznenađenje slađi, a ako je suditi po reakciji na snimku apsolutno je uspeo u tome.

-Nikada se nisam posvađao sa ženom, niti ću. Ona me poznaje i ne čačka me otkrio je pevač prilikom priprema za 25 godina braka, a kako stoje stvari sve funkcioniše u najboljem redi i danas.

Podsetimo, krajem prošle godine pojavile su se spekulacije da bi poznati par mogao da doživi krah braka. Tada je Đani to oštro demantovao.

– Daleko bilo! Svi znaju da se ja i Slađa volimo najviše na svetu, i tako 27 godina. Ako se do sad nisam razveo neću nikad, a i mrzi me – istakao je Trajković krajem decembra u jednoj TV emisiji, a njegove tvrdnje pokazale su se kao tačne.

Foto: Instagram djanimusic,
Autor: A.Dačić