Login/Registracija

Žika priznao: „Dok drugi utapaju tugu u alkoholu, Mare i ja smo pili od sreće“ (VIDEO)

U emisiji „Nikad nije kasno“ uvek vlada zabava i dobro raspoloženje kako zbog sjajnih veteran koji se iz nedelje u nedelju trude da pevaju što bolje i zabave cenjenu publiku, tako i zbog fenomenalnih članova žirija i šarmantnog voditeljskog para.

Nije tajna da je autor emisije Saša Žika Jakšić privatno veoma blizak sa Sašom Miloševićem Maretom, a tokom emisije nakon što je jedan od veterana na velikoj sceni izveo pesmu „Da sam tužane ne bih pio“, voditelja je ovaj nastup podstakao da progovori o alkoholu.

Mare i ja smo batalili piće, zato što nemamo nikakve probleme. O tome smo već pričali – započeo je Žika, pa uz osmeh na licu dodao:

Sad ćemo da uradimo jednu analizu – Šta je to u ljudskom biću što ga tera prema piću? – našalio se voditelj, a na njegove reči se nadovezao Mare i ispričao vic o dva pijanca koji je nasmejao sve u studiju.

-Pita pijanac prijatelja: „Je li druže, jesi li ikada probao lošu rakiju?“, a prijatelj mu odgovara: „Jesam i to više puta?“. Pijanac ga na to pita: „I kakva je majke ti?“, prijatelj odgovara: „Odlična!“

Žiku je zabavio vic, pa se nadovezao i objansio kao je prestao da konzumira alkoholna pića.

Voleo sam da popijem. Da se razumemom, nisam ja pio zato što sam bio nesrećan. Pio sam jer sam srećan. Oni što su nesrećni spavaju posle za stolom, da se razumemo. Ima i ljudi koji piju da se opuste, za lepo raspoloženje – započeo je Žika i nastavio:

Pre nekih godinu dana i više sam odlučio da napravim pauzu od pića, da odmorim creva i džigericu. Prošle su dve, tri nedelje bez pića i meni je bilo super. Onda su krenule neke zabave, pa su me prijatelji pitali kao mi je sada kada ne pijem, a ja sam im rekao da je prva promena u tome što po prvi put primećujem pijane ljude oko sebe – našalio se voditelj.

Ukoliko ste propustili da pogeldate emisiju, pogledajte video ispod!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk