Login/Registracija

Edvin Husarić postavio veliki izazov pred sledeći krug takmičenja: „Biće iznenađenja“ (VIDEO)

Od kada se pojavio u takmičenju „Nikad nije kasno“ Edvin Husarić Edo postavio je sebi veliki izazov i odlučio da se u svakom krugu predstavi drugačijim muzičkim žanrom.

-Pevao sam pesmu Miroslava Ilića ovoga puta, on je ipak jedan od najboljih vokala na Balkanu, a ja pokušavam da predstavim sve ono što ja u narodnoj muzici pevam. Mare je to baš primetio! U drugom krugu sam napravio totalni kontrast, pa videćemo, ako budem još ovde biće od mene još iznenađenja. Malo će svega da bude (smeh)- otkrio je Edo za Grand.

Iako je već trideset godina u svetu muzike, Edvin priznaje da mu je takmičenje „Nikad nije kasno“ mnogo promenilo život.

-Sve se promenilo! Ja sam radio i bez „Nikada nije kasno“, ali je ovo drugi level. Ja to volim ovako da definišem, pa ko razume razume „Lepo je kad vas neko ispred bukve pomeri pa da vidite celu šumu“. Mada ja sam inače skroman čovrek i uvek sam bio zadovoljan sa tim što sam imao jer ja živim od muzike- istakao je Husarić.

Kažu da intuiciju treba slušati, a to je ujedno i glavni razlog zašto se Edo do sada nije prijavio u muzičko takmičenje.

-Dugo su mene prijatelji terali da se prijavim za „Zvezde Granda“, ali moj unutrašnji glas mi nije govorio tada da treba to da uradim- objasnio je veteran.

A čime se Edo bavi uporedo sa muzikom nikada ne biste pogodili, zato kliknite na video ispod i saznajte o čemu se radi:

Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković,
Autor: J. Jović/ A. Dačić