Zorica Erić zbunila pratioce na društvenim mrežama: „Isto Šuki, samo di-džej“ (FOTO)

ZORICA ERIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 48 1

Pevačima nekada nije lako da pevaju pred rodbinom ili članovima porodice, a razloga za to ima sijaset. Najčešće se radi o tome da pošto ih bolje poznaju uzimaju sebi za pravo da budu i oštriji kritičari, a kada su veselja u pitanju, umeju da naruče ponekad i te kako teške numere.

Ipak ovo nije pravilo, i gotovo svi uspešni pevači posebno se raduju kada su im bliski ljudi među publikom bio kao fanovi na nekom koncertu, bilo kao gosti na nekom veselju. Tako je i nekadašnjoj pobednici šoua „Nikad nije kasno“, Zorici Erić posebno drago kada su joj drage osobe na nastupu, a sada se i pohvalila što su na jednoj svirci među zvanicama bila dva Šukija, sestrić i bratanac.

-Šuki moj – napisala je Zorica u opisu prve fotografije, a koji minut kasnije usledilo je iznenađenje, a i nova objava.

-Isto Šuki, samo di-džej – pojasnila je Zorica a pratioci su naglasili da je ovoga puta reč o pevačicinom sestriću.

08269dd8f31129a5a4ee0ef707923995774fc8b1

Nekadašnja pobednica šoua „Nikad nije kasno“, Zorica Erić javno je govorila o svojim porocima i borbom a nedavno je ojavno objavila da je prošlo punih pet godina otkako živi kao pobednik nad svojim nekadašnjim teškim porocima.

– Pet godina. Tačno pet godina otkako sam prvi put na glas izgovorila da sam zavisnik. Pet godina od prvog odlaska kod lekara. Pet godina bez alkohola i droge. Pet godina potpuno novog života. Pogledajte me sada. Nikad lepša i mlađa. Nikad jača. Ne želim aplauze, samo da vam poslužim kao primer da sve možete– napisala je Zorica nedavno istakavši kako je tog velikog dana presekla i odlučila da promeni svoj život iz korena, zahvaljujući čemu danas živi punim pućima.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić