„Ima vremena, nikad nije kasno“, Dragiša Živanović bez dlake na jeziku odgovorio žiriju

IMG 8494

Dragiša Živanović oduševo je publiku pevanjem čuvene numere „Zoveš me na vino“, a sudeći prema komentarima žirija i oni su očarani njegovim nastupom.

Podsetimo, Dragiša Živanović ima 63 godine iz Sremske Mitrovice još od svojih drugova u osnovnoj školi dobio je potvrdu da je talentovan za pevanje. Nastupao je na raznim festivalima i takmičenjima gde je osvajao i prve nagrade, a danas radi kao profesor u srednjoj školi. Prijavom za učešće u emisiji „Nikad nije kasno“ želi da ostvari svoj veliki san, ali i da veliki broj ljudi čuje njegov glas.

Odmah nakon nastupa, reč je dobio Saša Milošević Mare koji je fasciniran Dragišinom nestvarnom energijom i odličnim odabirom pesme.

-Odlična pesma, veliki hit, drago mi je da je Dragiša vratio na scenu. Ja je dugo nisam čuo u izvođenju, ali pesma to zaslužuje, posebno kada Dragiša svojom pozitivnom energijom to donese na scenu, mogu samo da čestitam – istakao je Mare, a Anja Mit je dodala kratko i jasno:

-Iskreno, hrabro, pozitivno i samo napred Dragiša, stvarno nikad nije kasno.

0A0A0435

Haris Džinović je prokomentarisao vidno zadovoljan, ali ističe da je ipak moglo i bolje.

-Ovo je dobro, ali nije odlično – započeo je Haris, na šta će Dragiša:

-Ima vremena Harise, nikad nije kasno.

Nakon toga, Haris je nastavio svoje izlaganje ističući na čemu bi Dragiša morao da poradi.

Možda ti je intonacija pola tona bila visočija. Da je pola tona niže, mogao bi da izgovaraš reči i da povedeš računa. Iako te moje kolege hvale, hvalim te i ja, ali da bi napredovao moram ti reći. Ovo što sam ja zapazio je pola tona niže, bilo bi bolje, intenzivnije i jače, iz dobre namere savet – zaključio je Haris.

0A0A0419 3

Posebno uživanje u studiju nastalo je kada mu se na sceni pridružila Sandra Mladenović pesmom „Šta to radiš Maro“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

IMG 8510

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić