„To je moje loše iskustvo“, Renata Kukolj nastupom naterala Harisa Džinovića da progovori o kiksu koji je doživeo

0A0A0480

Ove nedelje predivan nastup u emisiji „Nikad nije kasno“ priredila je Renata Kukolj koja je osvojila srca publike svojom izvanrednom interpretacijom.

Ona je u takmičenju veterana otpevala numeru „Derroche“ na španskom jeziku i time uspela da probudi emocije u čitavom studiju.

Renata Kukolj ima 43 godine i rođena je u Beogradu gde se školovala i provela svoje detinjstvo, a danas je zaposlena u JKP Beograd put. Od malena je volela da peva i igra iako se nikada nije u potpunosti posvetila tome.

Prvi nakon njenog nastupa je reč dobio Haris Džinović koji je istakao da on ima loše iskustvo sa pevanjem na španskom jeziku, te je posavetovao Renatu da sledeći put peva na našem jeziku.

-Pevanje na stranom jeziku je jedno moje loše iskustvo. Uživao sam u svemu tome, zato što narod ne razume to. Bolje je pevati na svom jeziku, naročito na ovakvom takmičenju. Moj savet je da pevate na našem jeziku, bez obzira što volite tu špansku i što je dobro izvodite – istakao je on.

0A0A0419

Anja Mit vidno oduševljena je komentarisala i Renatin nastup i orkestar „Nikad nije kasno“.

-Zaista kao da sam gledala neki svetski program. Samo da pitam orkestar, jel ima nešto što ne znate da svirate? Svaka vam čast, prvo aplauz za njih, ali stvarno. Toliko vam je i nastup savršen i energija, ozbiljna grmilica što bi se reklo – istakla je ona.

0A0A0426

Saša Milošević Mare našalio se na Anjino izlaganje da je propustila deo emisije ističući da to i jeste svetski program.

-Ona kao da je propustila nešto, ovo i jeste svetski program. Renata sjajno, uživancija je svaki put, vizuelni doživljaj je potpun kada si ti u pitanju. Orkestar je bio sjajan i mislim da se i oni raduju tvojim nastupima. U svakom slučaju, svaka čast ljudima koji su glasali za tebe i omogućili da nastaviš takmičenje – objasnio je Mare.

ZIRI NNK SNIMANJE 04042024 FOTO MUNJA 11 ok

Nakon toga, pevač Milan Mitrović pridružio joj se na sceni, te su zajedno zapevali numeru „Ti me izluđuješ“ i time stvarno izludeli publiku koja je reagovala gromoglasnim aplauzom.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković