„Bili ste maestralni“, Miloš Radić totalno očarao žiri i publiku, a onda se dogodio obrt

0A0A0527

Ove nedelje takmičar Miloš Radić svojim izvanrednim glasom iznenadio je na prijatan način žiri i publiku u emisiji „Nikad nije kasno“.

Miloš je izvedbom emotivne numere „Romanija“ ponovo dokazao svoj neosporni talenat, dok je Haris Džinović imao nekoliko zamerki na njegovo pevanje.

Podsetimo, Miloš Radić ima 52 godine i nikada nije skrivao svoju ljubav ka dobroj pesmi. Voli da peva ali i da provodi vreme u prirodi dok peca ribu ili bere pečurke. Bavio se muzikom pa je prestao, a kako je sam rekao pevao je ženi na svadbi i sada se opet bavi pevanjem. Oženjen je, otac je jednog deteta, a pre 4 godine doživeo je infarkt srca koji je uspeo da preboli.

0A0A0534

Prvi je reč dobio Haris Džinović koji je jedini istakao da je Miloš trebao ipak da odabere neku drugu pesmu, kako bi njegov talenat još više došao do izražaja.

-Tendencija ovog žirija, kao i ove emisije da ne potapamo i ne tražimo greške kod kandidata, ali ako im ne ukažemo, onda neće ni napredovati. Pre svega, moje mišljenje je kada uzmeš jednu prepopularnu pesmu, ona sama po sebi prolazi, bez obzira kako ti pevaš, a onda se ne vidi tvoje znanje. Ne vidi se ono što ti možeš pokazati, ovo je odlično otpevano, ali ti je moj savet da pevaš neke pesme koje nisu mega hitovi. Daće ti publika veliku ocenu i mi, ali voleo bih da pevaš na svoj način, da pokažeš to – istakao je Haris.

0A0A0419 1

Anja Mit očarana je energijom kojom Miloš zrači na Grandovoj sceni, te je istakla koliko je uživala u njegovoj interpretaciji.

-Postoji neka energija i kandidati kada su previše energični, to nas nekako umori. Onda kada su previše pasivni, to nas nekako uspava. Vaša je bila taman i tako ste me lepo opustili, ja bih baš sad pustila sledeću vašu pesmu, baš mi je prijala energija – rekla je ona.

ZIRI NNK SNIMANJE 04042024 FOTO MUNJA 11 ok 1

Saša Milošević Mare sa osmehom na licu takođe je priznao koliko mu se dopao Milošev nastup.

-Miloš zna šta ja mislim o njegovom pevanju. On je definitivno neko ko ima prostora za napredovanje i sve što je do sad izvodio je bilo sjajno i mislim da će tek tvoja interpretacija doći do izražaja. U svakom slučaju sam uživao, zaista ste bili maestralni – iskren je Mare.

0A0A0550

Nakon izraženih mišljenja žirija, na sceni mu se pridružila sjajna Gabrijela Pejčev sa kojom je zajedno zapevao numeru Aleksandre Prijović „Litar vina, litar krvi“ i dodatno oduševio publiku.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković