„Je l’ Sarajevo gde je nekad bilo“, Haro doveo Harisa Džinovića do suza, pevač se jedva suzdržao: „Ovu pesmu posvećujem tebi“ VIDEO

muharem hamzakadić haro podelio žiri
Muharem Hamzakadić Haro podelio žiri u „Nikad nije kasno“

Za Muharema Hamzakadića Hara (53) iz Bugojna muzika je život što je i ovoiga puta istakao. Niko ipak nije očekivao da će upskos maestralnom nastupu podeliti članove žirija takmičenja „Nikad nije kasno“ koji su imali drugačija mišljenja o njegovom pevanju.

Harovo učešće u večerašnjoj emisiji započelo je pitanjem Anje Mit koju je zanimalo šta se promenilo nabolje kod takmičara, nakon što učestvuje u ovom šouu.

muharem hamzakadić haro podelio žiri

-Stvarno radim puno, dobijao sam i neke Oskare za hit godine u Sarajevu, ali sve se promenilo posle ove emisije. Svi uspesi do ove emisije su ništa za ovo, zaista. Toliko to ljudi gledaju da je to neverovatno – rekao je Haro koji muziku posmatra kao svoj život, što je i ovoga puta naglasio.

-Radim kako muzički urednik na jednoj lokalnoj radio-tv stanici već 30 godinja. Tu je i bend, autor sam. Ceo život sam posvetio muzici i srećan sam zbog toga – priznao je Haro.

muharem hamzakadić haro podelio žiri

Takmičar je objasnio da će izvesti jednu numeru iz posebnog razloga koje je objasnio pred auditorijumom.

-Još u predstavljanju sam rekao da imam samo jedno dete, to je moja ćerka. Ali sada imam još jedno dete, to je moj zet. Ćerka se udala u Sarajevu za Senaida. Jako su srećni i nisam znao da se zet tako može voleti. A oni su veliki navijači fuidbalksog kluba Sarajevo i nijednu emisiju ne propuštaju, tako da ću izvesti pesmu „Sarajevo gde je nekad bilo“ i to posvećujem njima – ispričao je Haro.

Sjajan nastup takmičara pogledajte u videu ispod:

Hit Dina Merlina u maestralnom Harovom izvođenju izazvao je erupciju oduševljenja u studiju, a Saša Milošević Mare prvi je dao svoj sud.

-Neki put ne mogu da odredim da li sam prisutan ovde ili ovo gledam odnekud. Znate da povedete ljude, ti si sjajno izabrao pesmu. Imaš topao vokal, za Merlinove pesme idealan. Kompletan utisak je bio fenomenalan. Pre dve godine je takmičar Azaro nastupao sa ovom pesmom, sada imamo još jedno sjajno izvođenje, ne mogu uopšte da odredim šta je bolje. I jedno i drugo izvođenje je vanserijsko – istakao je Mare.

muharem hamzakadić haro podelio žiri

Anja Mit slikovito je opisala doživljaje Harovog nastupa.

-Ovo se zove klasičan nokaut. Znači vi mene ovako, ja pala. Oduvali. Nemam šta da kažem. Slušala sam vas dok sam se šminkala. Nisam znala da vi pevate i komentarisala sam kako kida neko dole. Svaka vam čast. Mislila sam kao da sam zalutala u Beogradsku arenu i krenuo koncert – rekla je Anja i posebno pohvalila i orkestar Nikad nije kasno na sjajno odsviranoj numeri.

Za razliku od Anje i Mareta pevač Haris Džinović imao je prilično drugačije mišljenje.

-Moram da se na žalost vratim onome što sam i ranije rekao prethodnom kandidatu. Pevali ste kolko sam video u videu Bebeka i Dugme, i Parni valjak. I otpevao si to sa neviđenom energijom, na svoj način, fantastično. Nisu to manje popularne pesme nego što je ova. Ovo je ekstra popularna pesma od ekstra kompozitora i tekstopisca. U njoj ti nisi mogao da pokažeš sve ono što znaš, što si pokazao u prethodne dve pesme – rekao je Haris a takmičar se složio sa njegovom konstatacijom.

muharem hamzakadić haro podelio žiri

Džinović je potom nastavio sa obrazlaganjem svog mišljenja o takmičarevom nastupu.

-Opet mislim da ako je ovo takmičenje ti treba da izvodiš pesmu na kojoj se vidi ko kako peva, a ne kol’ko ko zna popularnih pesama. Moj ti je savet da pevaš pesme gde ti dolaziš do izražaja, u kojima tvoj vokal dolazi do izražaja. Tako ćeš produžiti takmičenje i napraviti nešto. Postaćeš svoj – naglasio je Haris.

muharem hamzakadić haro podelio žiri

U revijalnom delu Haro je sa Aleksandrom Tadić Cipkom izveo numeru „Ima li nade za nas“ a kako je taj nastup izgledao pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić