Dinča pokidao hit Mileta Kitića, Žika mu dao novi nadimak: „Bravo!“ (VIDEO)

Navikli smo u emisiji „Nikad nije kasno“ da čujemo odličnu muziku, a kada su vrhunski pevači u žiriju a uz to se i late mikrofona, užitak je još potpuniji.

Upravo to se dogodilo u poslednjoj epizodi popularnog šoua kada je Milan Dinčić Dinča izašao na scenu i zapevao vanvremenski hit Mileta Kitića „Kilo gore – kilo dole“.

musketar dinča mile kitić
Dinča musketar/ Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Dinča dobio nov nadimak

-Dinča musketar! Dartanjan. Veselo! Bravo, Dinča! – nije skrivao oduševljenje autor i voditelj emisije Žika Jakšić spektakularnim Dinčinim nastupom, ali i izborom repertoara.

Pevač kao da je izašao iz popularnog Diminog romana „Tri musketara“ i onda je svojom magijom pokidao čuvenu pesmu osvojivši ovacije svih u studiju, kako muškog tako i ženskog dela publike.

Žika oduševljen Dinča musketar
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Dinča je ovako najavljen i 2007. godine

Podsetimo, Žika je prethodno na samom početku emisije objasnio zbog čega je Dinču nazvao jednim od musketara.

-Bravo, Milan Dinčić Dinča, zvani Dinča musketar. Ovako je najavljen tačno 2007. godine kada se u ovom istom studiju kada je nastupio kao mladi pevač. Tada je oduševio i žiri i publiku i od tada lagano i postepeno gradi svoju karijeru – rekao je Žika nakon što je Dinča izveo numeru „Digni me pao sam“ kojom je otvorio ovu emisiju.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić