Dinča zapalio publiku, ovacije u emisiji, Žika puca od ponosa: „Ovako je isto bilo kada si se prvi put pojavio na sceni“ (VIDEO)

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Milan Dinčić Dinča pokazao se ove nedelje kao odličan član žirija emisije „Nikad nije kasno“, a otvorio je šou njegovim najvećim hitom „Digni me pao sam“.

Pevač je sa prvim taktovima podigao sve u studiju i kraj malih ekrana na noge, a dobio je i sve reči hvale od producenta i voditelja Žike Jakšića.

MILAN DINCIC DINCA NNK SNIMANJE 13122023 FOTO FILIP 21 ok

Milan Dinčić Dinča emisija „Nikad nije kasno“

-Bravo, Milan Dinčić Dinča, zvani Dinča musketar. Ovako je najavljen tačno 2007. godine kada se u ovom istom studiju kada je nastupio kao mladi pevač. Tada je oduševio i žiri i publiku i od tada lagano i postepeno gradi svoju karijeru. Snimio si dosta dobrih pesama, večeras si otvorio ovu emisiju tvojom prvom pesmom, velikim hitom – rekao je Žika.

MILAN DINCIC DINCA NNK SNIMANJE 13122023 FOTO FILIP 8 ok 1

Publika je pevača pozdravila ovacijama, dok se Dinča zahvalio na podršci kako Žiki, tako i publici u studiju, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković