Pevač više nije među nama, a njegov nastup je i dalje najgledaniji (VIDEO)

4b985ab83be45fd01f175ecf2ea4373516778ec0
Sinan Sakić – Više nije među nama, a njegov nastup je i dalje najgledaniji

Pesme legendarnog pevača Sinana Sakića i dalje žive, a posebno kroz nezaboravan nastup u emisiji „Nikad nije kasno“ koji se nalazi prvi u trendingu i broji čak 17 miliona pregleda na Jutjubu popularnog šoua.

Njegova izvedba pesme „Ej, od kad sam se rodio“ uspela je da dotakne srca mnogih, a taj emotivan nastup je sada deo kolektivnog sećanja ostavljajući trajan pečat u muzičkom svetu.

Sinan Sakić – Više nije među nama, a njegov nastup je i dalje najgledaniji

Sinanova izuzetna interpretacija ostala je urezana mnogima u sećanju, podsećajući na vreme kada je njegova muzika povezivala generacije.

Podsetimo, Sinan Sakić je preminuo 2018. godine nakon borbe sa teškom bolešću, ostavljajući veliku prazninu u muzičkom svetu.

Rođen je 13. oktobra 1956. godine, karijeru je započeo 1978. godine, a iza njega su ostali brojni hitovi, kao što su „Rastanak kraj reke,“ „Sreli smo se mnogo kasno,“ „Ej otkad sam se rodio,“ „Izađi na pet minuta,“ „Zoko moja Zoko,“ „Lepa do bola,“ „Reci sve želje…“

MG 3254
Sinan Sakić – Više nije među nama, a njegov nastup je i dalje najgledaniji

BONUS VIDEO: Žika Jakšić se zbunio u emisiji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: K. Marković