Preokret u foto-finišu! Jedan kandidat odneo pobedu u glasanju, evo koga gledamo u narednom krugu

Nikad nije kasno glasanje rezultati
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Dugo nije bilo ovoliko neizvesno do samog kraja Fejsbuk glasanja na kojem su ove nedelje  Mirjana Alempić Kušić i Stiven Kadrijević.

O njihovom nastavku učešča u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“ odlučili ste vi, a konačan ishod glasanja koje je završeno u ponoć, otišao je u korist muškog takmičara.

ko je prošao dalje
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Preokret u poslednjem trenutku

Stiven Kadrijević odlukom vaših glasova prošao je u sledeći krug popularnog takmičarksog šoua „Nikad nije kasno“ a pobedu je obezbedio u foto-finišu, s obzirom da je sinoć došlo do preokreta jer je razlika iznosila svega 1,2 procenta i to u korist Mirjane.

glasanje 2

Epilog glasanja na kraju je bio sledeći: Stiven je osvojio 51,1 odsto vaših glasova, dok je Mirjana imala 48,9 odsto glasova publike na Fejsbuku.

Ovom prilikom čestitamo kandidatima na borbi i želji da nastave ovo muzičko putovanje. Radujemo se Stivenovom sledećem nastupu, dok Mirjani čestitamo na učešću i želimo da nastavi da peva iz srca kao što je to pokazala na sceni.

BONUS VIDEO: Stiven Kadrijević – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić