Login/Registracija

„Čekaju nas ispijanja kafe“ Jelena i Aleksandra postale prijateljice nakon duela, a jedna od njih priznala: „Ispunila sam tati želju“ (VIDEO)

Dve prelepe dame Jelena Mitrović i Aleksadra Stanisavljević odmerile su snage u duelu u najvećem muzičkom takmičenju veterana „Nikad nije kasno“, a kuriouzitet je i da su odabrale pesmu iste pevačice Bisere Veletanlić.

-Izuetno je neobično što ispada da se borimo jedna protiv druge jer smo prijateljice, a ne neprijateljice. Mi smo takmičarke – rekla je Jelena sumirajući utiske. nakon nastupa u kojem je za nijansu bila bolja od svoje koleginice.

Aleksandra je svesna da joj je malo falilo da izdominira a mnoge je ovo iznenadilo pa su pomislili da je možda imala tremu.

-Nije bilo treme, prosto se nešto desilo u vazduhu i kliknulo pa nisam možda dala svoj maksimum. Meni je sve ovo divno iskustvo i uopšte ne posmatram na ovo kao na neko rivalstvo. Nas dve uopšte nismo konkurencija jer je svako zaista fenomenalan. Ovo je divno druženje i mnogo divnih poznanstava – ispričala je Aleksandra, a Jelena je dodala:

-Tek nas čekaju ispijanja kafe. Ispijanja i ispijanja – rekla je Jelena uz osmeh.

Obe takmičarke su dobile pohvala za stajling, naročito Jelena koja svaki put izađe glamurozno na sceni. Sada je prvi put otkrila i ko je zadužen za njen savršen izgled na sceni.

-Pomaže mi malo ćerka, kao i muž. Nas troje većamo, i to je to – otrkila je Jelena, a s obzirom da je izašla kao bolja iz duela, otkrila je i kako će da proslavi pobedu:

-Idemo sada da popijemo kafu. Sada mogu da je popijem jer ne moram da pazim na šminku – rekla je Jelena.

S obzirom da je Jelena stigla na korak od finala, sada je otrkila i zbog čega se prijavila za ovo takmičenje.

-Nisam razmišljala dokle mogu da stignem. Ovo je bila tatina želja i ja sam je ispunila i prijavila se – rekla je Jelena.

Šta su Jelena i Aleksandra govorile nakon međusobnog muzičkog duela na velikoj Grandovoj sceni pogledajte u videu ispod:

PROČITAJTE JOŠ I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković